mar 22

men…

Er en uke siden jeg blogget sist, men det har vært en «travel» uke, så har egentlig ikke hatt anledning til å sitte meg ned å blogge dessverre. Dessuten så er det et viktig tema jeg har skrevet om under, nemlig mobbing. Som jeg har skrevet under, så er det noen som har blitt mobbet og vil dele sin historie, så kan de gjøre det her på bloggen. Anonym eller med navn, send historien til evenangelsfallsometimes@gmail.com

Vel, forige Lørdag (13.03.2010) så var meg og Anne-Birthe klar for å reise til Haugesund. I og med at Maria Haukaas Storeng er en del av Vinterlyd konserten som turnerer rundt om i landet, så var vi usikre om vi skulle reise til Haugesund, siden Vinterlyd skulle være i Bergen denne lørdagen, så måtte vi for 100 gang forsikre oss om at Maria IKKE var med. Noe hun ikke var, fordi damen var i Sverige og sang i pausen på Melodi Festivalen. Siden vi var så tidlig ute til Haugesund bussen, gikk vi bort på Festplassen for å se om vi kanskje kunne få med oss noen lydprøver, spesielt A1 sine lydprøver. Det fikk vi ikke, men vi fikk møte A1. Vi er to lure mennesker, så hvordan vi fikk møtt dem har vi ikke så veldig lyst til å avsløre, men vi fikk møte dem og kun fordi vi er så smart.
Kjempekoselige gutter. De synes det var trist at vi ikke skulle se dem på konserten og at vi prioriterte feil siden vi skulle til Haugesund og ikke stå på Festplassen på konsert. Vi fikk i allefall beskjed av Christian å hilse til Hans Marius.
To strålende fornøyde jenter satte seg på bussen til Haugesund med bilde sammen med A1 og med en hilsen i bagasjen som skulle overleveres.
Meg og A1 Gutta;)

Meg og A1 Gutta;)

De tre timene med buss gikk fort, og da vi ankom Haugesund så slet vi litt med å i det hele tatt finne frem. Etter vi klarte å fornærme Haugesund Taxi ved å spørre hvor Sentrum var (siden vi stod i Sentrum da vi spurte) så fant vi frem til slutt. Hotellet var kjempekoselig og han i resepsjonen var en eldre mann som var supersnill. Han lånte oss dvd-spiller og filmer på seine natten. Så Best Western Hotel Neptun i Haugesund er veldig å anbefale, ikke var det så dyrt heller.
Kort vei var det til Festiviteten også, der vi skulle se Hans Marius i «I love you! Du er perfekt, men..». Det var virkelig en råbra musikal om dating. Vi ble tatt med på en reise med blind date, ekteskap, samboerskap, nybakte foreldre, enke og enkemann som blir sammen, random dating osv. Svigers og hvordan hverdagen blir når det er barn, avdrag på lån, bil, hus og regninger på planen. Alt selvsagt satt på spissen, men så utrolig bra. Vi ble til og med tatt med på date-video innspilling. Det beste med det hele, det var på intimscenen med plass til 60 personer og vi satt på andre rad, det vil si, 20 cm fra skuespillerene på scenen.
Hans Marius Hoff Mittet: Blir bare mer og mer imponert over han når jeg ser han på scenen (og jeg har virkelig sett han masse på scenen). Han knekker de fleste koder angående dialekter osv, og snakket Bergensk like bra som Agnes Kittelsen i Max Manus. Han hadde en del morsomme roller, men må si vi ble helt satt ut da han skulle strippe og han sendte to jenter på andre rad et sleskt blikk. Jada, vi storkoste oss med en Hans Marius danse rundt på scenen i boxer og åpen skjorte, ikke å forakte. Heldig hun motspilleren hans som ble slengt rundt. Nei, alt i alt, Hans Marius imponerer stort og har en helt sinnsykt bra sangstemme! Han spilte alt fra keitete til maskulin og vi lo så vi grein av alle karakterene. Maria Haukaas Storeng er heldig som har kapret denne kjekkasen ja. Merker jeg ville hatt ham selv:P
Henriette Faye-Schjøll: For en skuespillerinne. Vakker, flink og en sangstemme som er beundringsverdig. Hun tolket sine karakterer på en helt unik måte og vi lo masse av henne. Er det en jeg vil se på en musikalscene igjen så er det henne. Nesten som man blir litt misunnelig på at hun er så pen og så flink.
Sondre Krogtoft Larsen: Som vi alle kjenner som Albert i Hotel Cæsar (han nye). Kan virkelig si at denne mannen kan virkelig te seg på en musikalscene. Ble bare sittende som wow egentlig, for trodde ikke han kunne synge en gang. Han hadde en hel del moro figurer han også, og vi lo og lo. Imponert, så om han spiller i musikal igjen så vil jeg se. Talentfull og svært attraktiv mann.
Linn Løvvik: For en stemme på denne damen og, hva skjera, norske skuespillerinner skulle fått mer annerkjennelse, i det hele tatt norske sceneskuespillere skulle fått mer annerkjennelse. Samme som Henriette, hun var råflink og vi lo masse av henne og.
Bibi Nerheim: Var den vi møtte først, som en slags Cupid, som brukte felen sin som pil og bue. Hun var egentlig ganske skummel der hun hoppet rundt på scenen og så publikum i øynene og spilte kjærlighetssanger. Hun var flink hun og, men skummel. Hun spilte denne Amor med pilene hele forestillingen.
Alt i alt en strålende tur med musikal. Vi traff selvsagt Hans Marius etterpå, han er alltid like koselig og vi ble med backstage. Stod en god stund og pratet med han og vi fikk treffe tre av hans beste kamerater som var noen hyggelige karer de også. Herlige mennesker.
Hans Marius & Meg

Hans Marius & Meg

Vi klikk-klakket oss tilbake til hotellet igjen der vi lånte oss film, før vi sovnet rimelig fornøyd med Lørdagens begivenheter. A1 + Hans Marius, kan det bli bedre liksom?
Har du sett «I Love You! Du er perfekt, men…» ?

Har du møtt A1?

Ellers har denne uken gått mest i jobbing og teater. Vi hadde karakterfabel Mandag på teaterskolen. Kjempemoro, vi skulle dikte opp en person som skulle være vår karakter. Navn, alder, jobb, bossted osv skulle vi ha klart, så ble vi satt i en stod der de andre skulle stille spørsmål til karakteren. Her gjaldt det å holde tungen beint i munnen og svare kjapt. Morsom erfaring. Ellers så så meg og Anne-Birthe på FAME filmen på torsdag, kjempekoselig. Helgen har jeg vært med Jeanette skjønningen og verdens beste Anne-Birthe.
I dag har jeg bare slappet av og kost meg masse med Himmelblå, fader jeg elsker den serien.
Ser du på Himmelblå?

Veronica S

8 kommentarer

 1. Karoline sier:

  Høres ut som du har kost deg i det siste! Herlige bilder<3

 2. Hilde sier:

  Høres ut som om du hadde en knall tur 😉

 3. Anne-Birthe sier:

  Ikke så mye annet å si enn at Haugesund-helgen vår var helt super:) Fantastisk musikal og talentfulle skuespillere!

 4. Cecilie M sier:

  Ååå! Ikke verst! Det var ikke verst å få møte dem slik! Nice!

  Hørtes ut som en vellykket dag!

 5. Marianned sier:

  Så klart ser jeg på Himmeblå! Elsker den 🙂

 6. Jeanette sier:

  Haugesund-turen hørtes kjempe gøy ut, elsket historien om hvordan dere møtte de! Haha, skulle likt å sett det! Det var kos å være med deg også :):) Jeg har aldri sett himmelblå, men vurderer å gjøre det siden det er så mye snakk om det 😀

 7. Veronica S sier:

  @Karoline: ja, hatt det kjempeartig.

  @Hilde: ja, det var det virkelig.

  @Anne-Birthe: sant, helt enig. Vi er dream team på tur altså!

  @Cecilie M: Hehe, I know, de var kjempekoselig i hvertfall. Det var en virkelig knall dag;)

  @Marianned: SÅ bra, tror du Kim er død?

  @Jeanette: snuppa;) Haugesund-turen var knall og meg og AB er to små utspekulerte greier. Bare vent, snart ser du oss in action med våre glupe ideer:P Himmelblå må du se, kjøp de på dvd når alle sesongene er ute du.

 8. kari sier:

  Høres ut som en herlig uke du har hatt søta <3

Skriv et svar