mar 07

Hachiko

I dag har jeg vært på strikkeklubb med noen andre strikkeglade og kreative jenter. Kjempekoselig, vi strikket og så på film. Herlig jentegjeng og gleder meg til å møte de andre som ikke kom i dag. Jeg holder på med tøffle-sokker som skal være en gave, kom egentlig ganske langt. Skal nok bli ferdig til tidsfristen.

Ellers er jeg superglad for at Himmelblå begynte igjen i dag;) Jeg ble virkelig kjempeglad! Nå gleder jeg meg allerede til neste søndag.

I går så meg og mamma en nydelig film, men fikk ikke sett den ferdig. Finner heller ikke filmen noen sted, så lurte på om noen av dere bloggere har sett filmen og gjerne vet åssn man får tak i den? Den heter «Hachiko: A Dog’s Tale»

Hvordan har helgen deres vært, og hva er  mandagsplanene? Mine er selvsagt jobb og teaterskolen.

Veronica S

4 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  Den filmen så utrolig skjønn ut, håper du får tak i den (jeg vil se! :P)

 2. Jeanette sier:

  Så koselig med strikkeklubb! Det er inspirerende å lese om hva du gjør på 🙂

 3. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: hehe, den er skjønn.. men om du finner den i Irland må du kjøpe..

 4. Veronica S sier:

  @Jeanette: aww, du er da skjønn. Strikkeklubb var veldig koselig!

Skriv et svar