mar 06

Fantastiske venninner…

Jeg har virkelig noen nydelige venninner rundt meg. Jeg har da måtte ta meg enda en heste-pause for en stund på grunn av vonde håndledd og legens ordre. Skal ikke ha noe uventede rykk i håndleddene mine, for alt er feilstilt der fra før av…. Skrev om heste-pausen på fjesboken min og en av mine nydelige skjønne venninner har plukket det opp. I dag fikk jeg en pakke i posten fra Lene som jeg jobbet med før… oppi pakken lå et superskjønt brev og et par med kjempesøte pulsvarmere.

Brevet Pulsvarmerene

Er ikke hun bare skjønn? er en liten stund siden jeg har sett og snakket med henne nå, så dukker denne søte gaven opp i postkassen. Det er virkelig slik som varmer hjertet. Så om du leser dette Lene, du er virkelig nydelig!

Har dere slike venninner?

Jeg er da forbruker på pulsvarmere, jeg fikk et par av mamman til Anne-Birthe og Anne-Birthe for en tid tilbake, de er flittig brukt. Jeg strikket også min egne rosa pulsvarmere og dekorte med knapper, paljetter og perler. De er også flittig brukt. Kan virkelig ikke få nok av dem.

Pulsvarmerene fra Mamman til AB & AB Mine hjemmestrikkede

De er kjempegode i kulden, og jeg er en frysepinn.

Hadde tenkt å bruke Lørdagen min på å se Spellemanns prisen, men det ble ikke sånn, noen som skal se den?

I morgen skal jeg på strikkeklubb, det blir moro. Holder fortsatt på med fler tøfflesokker som skal bli gaver. Så har en del å gjøre.

Hva skal dere søndagen da?

Veronica S

6 kommentarer

 1. Marianned sier:

  Så heldig du er som har så gode venner 🙂
  Jeg skal gå tur med hunden, og hjelpe til litt på tomta vår 🙂

 2. Jeanette sier:

  For en koselig overraskelse!

  I dag skal jeg bare slappe av. Er un peu trøtt, så trenger en «daffe» dag 🙂 Kos deg ! <3

 3. Lene sier:

  Jepp jeg leser. Er jo fordi du er så snill at jeg ville sende en liten hilsen! Er ofte innom bloggen din, syns den er veldig bra, har sagt før jeg skal legge igjen kommentar, meeen skal skerpe meg, bare vent å se. hehe;-)

 4. Veronica S sier:

  @Marianned: ja sant;) setter utrolig stor pris på dem. Åh, tur med hunden er alltid kos. Har ikke gått med min i dag, men skal i morgen;) spennende da, skal dere bygge hus?

  @Jeanette: Sant;) Ble så utrolig glad. Hahah, ja du trenger sikkert å hente deg inn etter sydentur;)

  @Lene: du leser ja:P så bra. Du er så skjønn, jeg ble virkelig glad!! De ble brukt hele lørdagen og har brukt dem masse i dag. I morgen skal de få være med på jobben og på teateret. Takk<3 skjønne deg. Hahaha, ja her gjelder det å legge igjen fotspor.

 5. Anne-Birthe sier:

  Så koselig, herlig med sånne overraskelser 🙂 Bra du holder håndleddene varme, håper det kan gjøre deg hesteklar igjen i rekordfart!

 6. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: ja, håper eg og.. vil på hesteryggen igjen, men ser dessverre ut til at det uansett blir en stund til.. for skal ikke ha rykk i håndleddet..og det er det lett for i stallen.

Skriv et svar