mar 04

Ice brick..

I dag har Grethe, Ragna og meg bygget Iglo i barnehagen av isbrikker som har falt ned fra taket. Den ble utrolig stilig, ikke sånn helt stødig, men kjempestilig. Vi er ganske stolte av verket vårt. Skal få lagt ut bilde av den i morgen, for akkuratt nå finner jeg ikke kabelen til mobilen. JA, det er mobilbilde, men det får duge når jeg ikke har med meg kamera i barnehagen.

Satt forresten å så på «Fra Sjel til Sjel» med hun Gro Helen Tørum, jeg er så fascinert over den damen og alt som stemmer. Jeg er litt alternativ av meg, jeg tror det finnes mer mellom himmel og jord enn hva vi vet. Hadde vært moro å møtt Gro Helen og kanskje fått kontakt med min fantastiske oldemor som gikk bort da jeg var 9 år. Den damen var noe for seg selv og hun er et forbilde den dag i dag..

Noen av dere som så det programmet i dag?

Fler enn meg som tror det er mer mellom himmel og jord enn hva vi vet?

Ellers skjer det ikke så masse, i dag har jeg vært og handlet med min kjære lillebror og hund. Ukeshandling, det vil si: vi trenger ikke handle noe før neste torsdag. I morgen skal jeg på sjekk på Haukeland Sykehus (igjen). Gruer meg litt, men man må bare ta legebesøkene for det de er.
Så, det jeg har  gledet meg til: ANNE-BIRTHE KOMMER HJEM I MORGEN! PÅ «FERIE» FRA STUDIENE I IRLAND! Skal bli så herlig å se henne igjen, savner bestevenninnen min kjempemasse, men nå skal vi jammen henge sammen igjen! Kommer sikkert til å gå rundt som et glis i hele morgen.

Hva er deres helgeplaner? På søndag skal jeg på strikkeklubb, med fare for at de høres rimelig gæmlis ut, så er det sikkert ikke det. Jeg har blitt «adoptert» inn i klubben av mine to kollegaer Amanda og Ragna, så er første gang på søndag. Gleder meg, har noen tøfle-sokker som må strikkes ferdig.

Veronica S

7 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  Aww 😀 Du er så skjønn!
  Håper alt går bra på Haukeland, jeg krysser fingrene 🙂

 2. kari sier:

  SV: Enig 😛 Tror ikke jeg gikk glipp av så mye 😛

 3. Helene sier:

  Moro! Er så gøy å lage ting 🙂
  Helgen min blir fylt av fine ting tror jeg. Jeg og kjæreste får besøk av faren og lillesøstra til kjæreste som er fra Tr.Heim. Så det blir nok litt aktiviteter og sightseeing av det 🙂

 4. Jeanette sier:

  Jeg tror absolutt at det er mer mellom himmel og jord enn hva vi er klar over. Tror litt på det indianere tror på, med ånder osv 🙂

 5. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: Haha, ja ikke sant;) Det gikk greit på Haukeland.. bare sjekk..;)

  @kari: hehe, den e go’.

  @Helene: ja, det er kjempemoro. Åh så kos da, håper helgen blir det du forventer.

  @Jeanette: Enig med deg… slike ting er jeg også litt nyskjerrig på..og tror litt på;)

 6. Karoline sier:

  Du er så nydelig! Jeg vil også jobbe i barnehage!

 7. Veronica S sier:

  @Karoline: det er da du og vennen;) da må du søke deg jobb i barnehage, det er så moro;)

Skriv et svar