mar 03

I stedet for å klage…

fra: weheartit.com

La stormen brase forbi og la Solskinnet slippe til

Jeg har vært en av dem jeg og, og kan være slik til tider..men jeg har selv begynt å forandre meg i forhold til det. Hva, jo til mennesker. Det er mange ting som kan irritere, mennesker som sniker i kø, mennesker som prater på biblioteket når man vil ha det stille, dem som knekker fingre bare for å irritere, mennesker som snakker høyt i mobilen på bussen osv. Mødre og fedre som ikke har kontroll på ungene sine på butikken eller andre steder. Jeg kan ramse opp i det uendelige. Dessuten så har jeg latt meg irritere over bloggere som bare skal klage på disse tingene.

Tenk all den energien dere bruker på å irritere dere, det er energi dere kan bruke på så mye annet. Vri tingene om til det positive mennesker, det er så masse mer negative ting i verden at å irritere seg over fillesaker gjør verken verden bedre eller deg selv til et bedre menneske. Vet dere at hodepine og andre ting  kan komme av negative innstillinger? Er man negative, så tiltrekker man seg det negative og man har en vond sirkel gående.

Her er noen tips:

 1. Mennesker som sniker foran deg i køen, du blir kjempeirritert og går rundt en hel dag og irriterer deg. ENTEN sier du på en høflig måte  at du var først, eller så tenker du: dette menneske har det tydeligvis så travelt og er så selvsentrert at det ikke ser andre. Glad jeg ikke er sånn, og la probleme bare flyte, ikke irriter deg.
 2. Mennesker som prater på biblioteket når man vi ha det stille. Enten så plugger du inn iPoden eller MP3 spilleren din i ørene og hører på det «støyet» du vil høre på og les videre, eller så finner du et annet sted å sitte. Det kan også være greit å hinte til at det faktisk er et bibliotek folk sitter på og ikke en cafè.
 3. Dem som knekker fingre under eksamener osv. Du kan rekke opp hånden og få eksamensvakten til å bringe beskjeden videre til vedkomne, eller lag en lyd du vet irriterer den som knekker fingre og du får full stopp.
 4. Dem som snakker høyt i mobilen på bussen, enten så lytter du bare til samtalen for den kan jo bli interessant i og med at du kun hører ene parten snakke. Du har kanskje med deg iPod eller mp3 med deg her også, seriøst, den er til for å brukes, plugg i ørene og hør det du vil høre. ELLER du ringer en venninne og snakker like høyt i mobilen selv på bussen om alt og ingenting. Det forstyrrer det menneske som snakker høyt i sin mobil. Ikke la deg irritere.
 5. Dem som ikke eier kontroll på barna sine ute blandt folk. Tenk heller: når jeg får barn skal ikke mine bli sånn. I stedet for å la deg irritere, så tenk heller på de menneskene som sikkert er flau over situasjonen. Og man vet aldri om man får like umulige unger selv så man skal aldri være kjapt ute med å dømme andre. Om du selv hadde hatt 4 unger som skulle hentes fra barnehagen og tusen andre ting som skal gjøres, så hadde du sikkert vært rimelig stresset selv.

Så slutt å klag og irriter dere over filleting folkens… Snu ting til det positive, og for all del ikke klin det i innlegg etter innlegg på bloggene over hvor masse man irriterer selv. Tenk heller på hvor masse gøy du kan ha det med den energien du bruke på å irritere dere med..! Og om man ikke klarer å la irritasjonen slippe tak, ha en bad-karma msn samtale, telefonsamtale eller venninnekveld med noen som forstår deg og få det ut av systemet slik at du kan fylle opp livet ditt med glede!

Bare mitt lille råd denne onsdagskvelden..

Noen som har egne tips til å få irritasjon over ting og tang ut av systemet?

Har dere planer for morgendagen?

Veronica S

8 kommentarer

 1. Helene sier:

  Idag blir det studier 🙂 Og kanskje en liten tur ut i kveld, siden det er en kamerat av meg som har bursdag. Satser på at det blir bra 🙂

  SV: gjødsel? hehe. bomull, vann og lys er tingen 🙂

 2. kari sier:

  SV: Godt poeng 🙂 Den filmen var kjempe bra <3 Gled deg til å se den 🙂 Håper du får en flott torsdag gode du <3

 3. sv – nei, dessverre ;- )

 4. Veronica sier:

  Å, så herlig da! Skulle ønske jeg også fant en sånn bok engang, og for under 100 lappen er jo kanonbra! 😀 Uansett, det sitatet du sa du likte så godt, liker jeg også – det er jo liksom helt sant.

  Jaaa, morgendagen skal jeg tilbringe med min fantastiske besteveninne 😀

 5. Anne-Birthe sier:

  Faktisk så er det en del ting jeg liker å irritere meg over og le av etterpå, men innser nå at jeg sikkert irriterer meg en del unødig over enkelte småting, skal prøve å bli flinkere 😉 Får ta noen bad-karma runder (og det kommer nok i såfall til å gå utover deg;) )

 6. Veronica S sier:

  @Helene: Det er viktig å bruke tiden på studier;) beundrer dere som virkelig klarer det. Høres kos ut med bursdagsfeiring da.

  Hehe, ja de gror jo så fort, derav lurte jeg på hva du hadde gitt dem;) de så flotte ut.

  @Kari: Hehe, sant. Jeg skal virkelig se den ja! Håper du og får en flott torsdag snille deg;)

  @ELISABETHSL: ok..

  @Veronica: De har mange på bokhandlerene, blandt annet disse gavebøkene er helt fantstiske. Anbefales.
  Åh så kjekt da! kos deg;)

  @Anne-Birthe: Jeg liker bad-karma rundene våre du;) får jo «tømt» meg jeg også, og du får «tømt» deg og vi har det ute av systemet, og det er bra. Og vi er like gode venninner likevel. ÅH jeg gleder meg til du kommer hjem nå!

 7. Jeanette sier:

  Gode tips 😀
  PS ENDELIG har jeg fått innleggene dine på den nye bloggen! Dette er det første! Ellers har jeg bare fått gamle innlegg og ingen nye!

 8. Veronica S sier:

  @Jeanette: hehe, bra;) er du kommet hjem fra syden?
  Det er bra, sikkert fordi bloggen er rimelig «ny» enda;) men bra du får dem opp nå.

Skriv et svar