mar 02

Jazzhands…

Teatergjengen....Teatergjengen

Fant ut at på Teaterskolen sin hjemmeside har de allerede publisert bilde av alle elvene, og da blandt annet av vår superkule gruppe. Er ikke værst å se så sammensveiset ut etter kun første dagen. Jeg ser jo like fantastisk ut som jeg alltid gjør på bilder, hadde egentlig lyst til å lyge og si jeg var en annen som er på bildet, men siden det er prenta bilder av meg på denne bloggen er jo ikke det noen vits:P Haha.

Utrolig koselig å få mailer fra dere som ønsker meg lykke til på teaterskolen og med spørsmål om jeg kan skrive litt hver gang jeg har vært der. Sånn gjør meg motivert til å fortsette altså! Vel, i går så hadde vi øvelser der vi gikk sammen to og to. Vi skulle være en asylsøker og en intervjuer fra UDI (eller er det UD det heter?) der man skulle dikte opp en troverdig historie. Til slutt ble vi satt sammen 4 stykker sammen, der vi skulle gjøre nesten det samme. Vi skulle finne en relasjon og problemstilling, for å så gjenskape dette som et bilde som den andre gruppen på 4 skulle fortelle hvordan de tolket det. Kjempespennende.

Neste gang skal vi ha sang! DET er noe jeg ser frem til, virkelig!

I dag har jeg ikke gjort så masse, jobb, tur med hunden i snøen også slappet av. Plaget med leddverk og hodepine i dag så blir ikke sånn kjempelang blogg. Ville bare dele bildet med dere.

Hvordan har deres tirsdag vært?

 

Veronica S

oppdatering: Glemte jo å si hvordan det gikk med fremføringen… joda, gikk greit, som jeg sa var Lill-Iren ikke den letteste personen å velge, men det gikk smertefritt. Vil påstå jeg tok henne litt på kornet:P Vi hadde også noen øvelser på begynnelsen på teaterskolen, å etterligne noen av de andre sin gange osv. Kjempeartig!

4 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  Herlig bilde, og du ser da fin ut på det!
  Hvordan min tirsdag har vært? Nei mens du har kost deg på teaterskolen har jeg kuttet i bakfoten på en hund (en ikke-levende sådan, for all del) og så har jeg lest om jurbetennelse. Vil påstå det er sånn ca like artig ;P

 2. kari sier:

  SV: JA det er akkurat det jeg mener 🙂 Bra skrevet 🙂 Håper du får en flott onsdag søte deg. Nærmer seg helg nå <3

 3. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: hehe, jo takk skal du ha! Hahah, høres ut som fantastisk lesing AB.. aldri i livet hadde jeg forresten kuttet i beinet til en død hund. Synes du er en tøffing!

  @kari: haha, takk skal du ha. Får kanskje en hat-mail siden jeg skrev det..men får vel bare ta det med et smil:P Håper din onsdag blir bra og. Jaaaa.. bare noen dager igjen!

 4. kari sier:

  God helg søtaaaaaaa <3
  🙂

Skriv et svar