mar 01

snow…

det snøør ute!

Det har begynt å dale små hvite fnugg fra himmelen igjen, som om vi ikke har nok snø. Skal ikke klage, jeg tenker på hvor heldig jeg er som bor i Norge der jordskjelvene ikke rammer. Eneste er det at det er utrolig kaldt ute, og jeg gruer meg litt til å gå ut igjen. Gleder meg som en unge til teaterskolen, men gruer meg til å gå ut. Det er kjempekaldt og jeg er frysepinn.

Vel, det er snart klart for enda en time på Teaterskolen, denne gangen skal vi visst legge frem den karakteren vi har studert i en uke. Det har da dessverre gått utover min kjære gruppeleder. Hun vet det ikke, men tenkte å fortelle henne det på Fredag når hun er tilbake fra Vinterferie. Er jo ikke sikkert vi skal legge det frem i dag heller, for er sikkert noen på gruppen som er på vinterferie kan jeg tenke meg.

Enda mer å glede meg til, det er under uken til Anne-Birthe kommer hjem en tur fra Irland. Skal bli herlig å ha bestevenninnen sin hjemme igjen for en stund. Vi har i allefall planlagt tur til Haugesund for å se denne musikalen. Når det blir er ikke helt sikkert enda, men det skal bli noe av. Musikalen virker i allefall kjempegøy.

Vel, nå må jeg løpe til bussen… som jeg forhåpentligvis rekker.

Hvordan har deres mandag 1 Mars vært da? Wow, tenk, enda en ny måned med nye muligheter!

Veronica S

11 kommentarer

 1. Gudrun Jona sier:

  Den snøen, den snøen! Så hyggelig at bestevenninnen din kommer tilbake snart 🙂 Alltid hyggelig å møte venner igjen når man har savnet dem så lenge.

 2. Anne-Birthe sier:

  Gjett om jeg gleder meg til musikaltur! Alt for lenge siden sist vi hadde en sånn tur nå, og så er det super motivasjon for å jobbe masse denne uken 🙂

 3. Veronica S sier:

  @Gudrun Jona: Ja, den snøen.. det er vakkert men kaldt:P Ja, jeg gleder meg stort. Hun er virkelig en bestevenninne.

  @Anne-Birthe: JAA;) det blir moro, det er alt for lenge siden ja..når var sist..stryn?? eller var det en etter det? Ja, jobb masse så du ikke går glipp av noe selv om du «skulker».

 4. Omana sier:

  Været i dag var så fantastisk at jeg gikk uten jakke. Kjentes som vår, men vet ta det bare er vintern som kødder med meg 🙁

 5. kari sier:

  SV: Tusen takk 🙂 Ble kjempe fornøyd vi også 🙂 Føles som et helt nytt kjøkken. Nydelig <3 Ja vi er ganske så effektive når vi først setter i gang 😛
  Håper du får en flott tirsdag søta 🙂

 6. Karoline sier:

  Kos at bestevenninnen din kommer hjem igjen da:D

 7. Marianned sier:

  Nei, enda mer snø? Huff og huff. Her har vi heldigvis sol nå. Men du har helt rett, vi har ingenting å klage over, vi bør heller være takknemlige.

 8. Silje sier:

  ELSKER at det er mars! 😀 I dag har vi til og med hatt herlig sol (i Oslo i alle fall) !! 😀

  Så deilig å få bestevenninda si hjem, da! 🙂 Det blir kos!

  Håper tirsdagen din er finfin! 🙂

 9. Karoline sier:

  Jeg kunne godt ha klart meg med et Norge uten snø jeg! 😀

  Huff, jeg gkk i hele går og lurte på om jeg skulle endre søket mitt til videregående eller ikke jeg, VANSKELIG VALG! ;o

 10. Veronica S sier:

  @Omana: hehehe, vi har snødd ned igjen i Bergen. Her er det på med dressen ja..den med teddyfor i.

  @Kari: Herlig;) alltid kjekt med fornyelse! Jada, tirsdagen har vært fin og snørik.

  @Karoline: jaa, blir kjempekjekt!

  @Marianned: Jepp, enda mer snø, og det har snødd masse i dag og. Men vi får heller se oss lykkelige.. som slipper jordskjelv.

  @Silje: Åh..kan dere sende litt sol til oss? Mars ja..tenk det! ja, gleder meg masse, bare 3 dager igjen nå;) din og:)

  @Karoline: Jaa..men snø til jul og nyttår, så bort bort er greit. Nå lengter jeg etter våren. Hmm..har du bestemt deg nå`?

 11. Kari sier:

  Her er det VÅR! 🙂

Skriv et svar