apr 18

La Musical…

I går var det møte med musikalgruppen. Det var kjempekoselig, selv om det er en overflod med 14 åringer. Blir jo kjempekoselig da, man merker at Teater har et stort spekter innen alder, mange av disse 14 åringene synger som de har sunget i 20 år liksom. Talent er noe som lyser lang vei av dette esemblet, det er sikkert og visst. Nå har jeg ikke møtt alle enda, vi ble nemlig delt i grupper etter hvilken bokstav etternavnene våre begynner på. Vi var en del, har ikke helt tallet på hvor mange vi var, men nok til at når vi sang hørtes vi ut som 50 stk om jeg kan skryte så mye. Vi sang to sanger «We’re all in this together» og «The start of something new». Vi ble delt i mindre og mindre grupper på versene på sangene, til slutt stod vi to og to og sang hver våre strofer av sangen. Var litt skummel tanke, men gikk bedre enn forventet. Merker at denne sceneskrekken min snart blir utdanket av pågangsmot. Er litt stolt over meg selv, for dem som kjenner meg vet at sceneskrekken min har vært ganske stor.  Ingenting er jo bedre enn at jeg kanskje blir kurert.

Vi måtte også frem og lese et utdrag fra Miss Darbus sin rolle, og det var moro. Vi leste fra en overhead mens vi virkelig måtte leve oss inn og spille. Jeg synes det var kjempemoro og fikk gode tilbakemeldinger fra «sjefene». Det setter jeg kjempestor pris på. Vi måtte også si hvilken rolle vi helst ville prøve oss på. Jeg har sagt i fra at jeg har mest lyst på Sharpay, men har lyst til å prøve meg på Taylor og Martha Cox også. Så får vi se hva som skjer. Er egentlig fornøyd med å være en del av esemblet også, for dette blir stort.

Moro var det også at vi fikk prøve å stå på scenen, det som betrygget meg er at: VI SER IKKE PUBLIKUM FRA SCENEN. På grunn av lyset, og vi fikk beskjed om at det blir enda mer lys, så vi kommer i allefall ikke til å se dem. Åh, herlig nyhet for meg i allefall!

I dag skal jeg bare slappe av. Vært en tur med hunden i haggel/snøvær i Bergen (ja, dere leste riktig). Trodde jo våren virkelig var kommet. Men ser ut til at vi får vente litt til.

Hvordan er din søndag?

Veronica S

10 kommentarer

 1. Jeanette sier:

  Whææ, gleder meg sånn til å se!! Jeg skal ikke noe denne søndagen! Slappe av 🙂

 2. Anne-Birthe sier:

  Stolt av deg! Både for at du har kommet med og fordi du viser sceneskrekken hvem som er sjefen.
  Tror du hadde vært knall som Sharpay, har ikke helt kontroll på hvem de to andre er 😛 Blir spennende å se hvilken rolle du får 🙂

 3. tusentakk for komentar 🙂
  likte bloggen/nettsiden din 🙂

 4. kari sier:

  SV: Ja det er riktig… det er det til venstre som er det dyreste 😀

 5. kari sier:

  SV: Det er jo helt feil lag snuppa 😉 Det er jo Vålerenga som gjelder 😛

 6. Tonje sier:

  Ser absolutt ut som om vi må vente litt til ja… 🙁

 7. Ååh, så gøy! Det er mye lettere når man ikke ser publikum ja. Hehe..

  Min søndag bestod av mye soving, tur i skogen og Ugly Betty 🙂

 8. Marianned sier:

  Skikkelig greit at det ikke går ann å se noe fra scene, føler det gjør ting mye lettere 🙂

  Min søndag vae veldig koselig, vi hadde oss en ordentlig søndagstur 🙂

 9. A n n e t t sier:

  Er veldig glad i de kommentarene dine, de er alltid så positive 🙂 Så takk skal du ha! 😀

  Skulle ønske jeg hadde en skuespiller i meg, ser så morsomt ut 😛

 10. Veronica S sier:

  @Jeanette: det blir kjekt å ha deg i salen;)

  @Anne-Birthe: tusen takk vennen!! bra noen er stolt av meg. hehe, martha er hun tykke mens taylor er venninnen til gabriella.

  @Lotte Pedersen: takker og neier.

  @Kari: det var det jeg tenkte;) Nei BRANN er laget!

  @Tonje: jaa..dessverre.

  @Veronica Bremnes: Ja, det er kjempemye lettere;) Høres ut som en bra søndag.

  @Marianned: Ja, mye lettere.. man vet de er der, men vet ikke hvor mange og trenger ikke se dem i ansiktet og prøve å tyde om de liker det eller ei det de ser og hører. Koselig med søndagsturer.

  @Annett: Væresego’ du. Koselig å høre. Alle har en skuespiller i seg;) det tror jeg.

Skriv et svar