apr 20

Askemandag (hahaha)…

I går hadde jeg tidligvakt på jobben, noe som ikke passet helt siden jeg var rimelig trøtt da jeg stod opp 05:30 for å dusje. Planene var klar for gårsdagen: jobb, kanskje om flyet til Therese kom seg til Bergen, treffe Therese i byen etter jobb, så på teaterskolen.
Therese kom seg da til Bergen med fly, og siden jeg aldri hadde truffet henne før, men kun snakket med henne på msn og facebook og sånn via en felles bekjent, så gledet jeg meg. Alltid kjekt å treffe nye folk. Vi traff hverandre på InSide i Bergen, jeg var jo som vanlig litt forsinket, men ikke min feil. Er jo disse vanvittig presise bussene og denne store køen som alltid er i veien når jeg skal noe. Er det noe trafikken vil si meg? At jeg skal holde meg hjemme liksom? anyways, da jeg kom til Inside så var det 4 jenter der (mener jeg å huske) men to av dem gikk da jeg kom (ble de skremt kanskje? neida…) . Ble sittende igjen med to koselige jenter i allefall. Therese og Helene (som da var de to som satt igjen) var superkoselig og vi prata masse. Så kom vi innpå bloggemne og maste i vei. Så spør Helene om jeg hadde blogg, fordi hun begynte å koble litt… og om det var jeg som hadde denne bloggen da, The Musical Queen. Jeg svarte jo selvsagt ja og spurte om hun hadde blogg, så svarte hun ja. Da fant jo jeg ut at hun er forfatter av Humlekyss & Tankedryss bloggen. En av de bloggene jeg er fast innom og leser. Rart jeg ikke koblet henne med en gang, men noen ganger ser jo mennesker annerledes ut i virkeligheten enn på bilder. Så sånn sett så ble jo det et blogg-møte i går. For Therese har jo også blogg som jeg har fulgt en lang stund. Var i allefall kjempekoselig. Vi spiste hamburgere til «middag» på InSide og koste oss. Glemte jo selvsagt kamera mitt jeg da, så ble ingen bilder dessverre.

Da  Helene måtte videre, så gikk meg og Therese litt rundt og surret i butikker i byen. Der fant vi diverse rare ting som matchet hverandre på en snodig måte som vi bare måtte flire av. Therese fikk seg en ny jakke som jeg synes var kjempefin også. Så måtte vi si hade fordi jeg skulle haste videre til Teaterskolen. Håper jeg får truffet Therese og kanskje Helene igjen ved en annen anledning.

På Teaterskolen hadde vi en del øvelser som gikk på å bruke stemmen og å fokusere på en annen i et virvar av mennesker som snakker. Vanskelig å forklare hva vi egentlig gjorde, men tror det jeg skrev nå forklarer det meste. Denne gangen var vi også 15 stk på plass. Litt kjekt når vi er mange i den tiden vi holder på om mandagen.

Vet ikke når neste øving til High School Musical er enda, men vi skulle få mail. Er virkelig artig å drive så mye med noe man liker.

I dag har jeg ikke gjort noe mer spesielt enn jobb. Var jo selvsagt på jobb med Amanda og fikk dansesko/jazzsko av henne. Arvet;) Kjempestas, nå er jeg klar for å smelle i gang med dansen snart! Er jo masse dans i High School Musical. Så takker Amanda for at jeg fikk arve jazzskoene hennes ja.

Danser du?

Har du møtt medbloggere før?

Veronica S

16 kommentarer

 1. tonje sier:

  danser ikke nei 🙂 eier ikke rytmesans så.. haha!

 2. Isabell sier:

  Sv: haha 😀

 3. Cindy :'> sier:

  Jeg danset før : )
  har aldri møtt noen som blogger før enn mine venner på skolen 🙂

 4. Anne-Birthe sier:

  Høres koselig ut 🙂 Og jeg lo høyt av overskriften, haha!

 5. Reidun sier:

  Hehehe, ja takk og lov for det! Sjønner ikke hvordan jeg får det til!

  Jeg danser ikke, men har turnet i alle år.. og har nok ikke møtt noen medbloggere…enda!!:-)

 6. Tonje sier:

  Så koselig da 🙂

 7. Cindy :'> sier:

  tusen takk for kommentaren, jeg skal prøve de ut ^^
  😀

 8. Martha sier:

  Danset ett halvt år for noen år siden.

  Morsom overskrift 🙂

 9. Helene sier:

  Det var veldig hyggelig å treffe på deg 🙂 Hehe.. Morsomt da! 😀
  Dette ble også mitt første «bloggtreff»!

  Jeg prøvde meg på dans når jeg var 14-15 år, men det var ikke noe for meg 🙂 hehe

 10. Therese sier:

  Jeg lo også godt av overskriften din 🙂 Hehe.. Var utrolig koselig å møte deg! Håper vi får møttes igjen ved en anledning. Det blir helt sikkert flere Bergensturer på meg fremover, og så skal du vel snart til Oslo? 😉

 11. christine sier:

  Jeg danset før, men ikke nå lenger :/
  Nei, bloggmøter har jeg ikke vært på !

 12. Jeg har aldri møtt noen bloggere før. Synes det virker så skummelt, så vet ikke helt om jeg tør =P Ikke for at det kan være en voldtektsmann og alt det der, men tja.. man har jo aldri snakket med personen ansikt til ansikt før da!

  SV: takk =)

 13. Marianned sier:

  Dansing er ikke noe for meg, hehe ser mest ut som en kløne når jeg prøver meg på dansegulvet 🙂
  jeg har aldri møtt en medblogger, men hadde vært morro 🙂

 14. Jeg danser ikke. Og har møtt mange bloggere! 🙂 I fjorsommer var jeg på treff med 7 andre bloggjenter, også har jeg vært i Stavanger og besøkt Liseliten.com og nå i begynnelsen på april var jeg i Oslo på treff med mange søte jenter!! 🙂 Og nå neste uke får jeg besøk av fire bloggjenter 🙂

 15. trille sier:

  Åh, så herlig å treffe nye mennesker, og så artig at du og Helene leste hverandres blogger uten å vite det med en gang.
  Jeg har møtt medbloggere, ja, fra den gangen jeg kun hobbyblogget. Vi hadde et perletreff, og det var utrolig koselig. 🙂 To av de som var med da (det er vel to-tre år siden) har jeg enda god kontakt med. 🙂
  Jeg danset da jeg gikk på barne- og ungdomsskolen. Har vel vært borti det meste, fra ballett til rs, samba og jazz! Elsker musikk, koreografi og rytme. Likevel var det turningen som sto høyest, men jeg tror det hjalp meg til å bli flink til å danse selv om jeg ikke brukte mye tid på det. 🙂 Turn er ikke dumt, hihi. 🙂
  Teaterskolen hørtes spennende ut, er det studie eller aktivitet? 🙂 Jeg elsker musikaler, jeg også. Har faktisk vært med på uroppføringen av Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat i Norge, hurra! 🙂 Musikklinjeelev, vet du. 🙂 Gøy å se blogger med så mange like interesser. 🙂
  Og du? Jeg så innom Epla-butikken din, og la merke til at en del av smykkebildene dine var veldig mørke. Hvis du synes det er vanskelig å få til fine bilder av smykkene, så er det lurt å bruke scanner om du har tilgang til det. 🙂 Da blir de lyse, klare og fine. 🙂 Det kan også hjelpe å holde et hvitt ark foran kameraet og ta det bort like før du tar bildet, men det er litt vanskeligere å kontrollere.

 16. Veronica S sier:

  @Tonje: joda, det gjør du helt sikkert!

  @Isabell: hehe.

  @Cindy: Da får du kaste deg på bloggmøte;)

  @Anne-Birthe: hahaha, du vet meg og min humor vet du! det var veldig koselig.

  @Reidun: Heheh;) nei hvem vet. Turning er knall da!

  @Martha: Hvorfor sluttet du? hehe, sant;)

  @Helene: Kjempekoselig ja;) mitt første bloggtreff og ja, så det må definitivt taes igjen. Er ikke dans for alle?

  @Therese: Hehe, kreative meg:P haha. Ja, vi må treffes igjen, jeg er i Oslo kjappere enn du aner;) og du har med å komme tilbake til Bergen ja.

  @Christine: Hvorfor ikke? da må du komme deg på et en gang i fremtiden;)

  @Martine Larsen: hehe, er ikke så skummelt når man plutselig finner ut etter en stund at man leser hverandres blogger;) hehe.

  @Marianned: Tror jeg ikke noe på;) Alle kan jo danse, på sin måte. Det var kjempemoro, håper du får en kjangs til bloggtreff du og.

  @Liljen: så koselig da:) er kjekt å treffe noen man leser bloggene til. Kjempekjekt med slike bekjentskaper.

  @Trille: Oj, aldri fått så langt svar før;) herlig. Åh så koselig da, også hobbytreff liksom, kjekt. Turn virker kjekt, aldri hatt verken kropp eller ledd til det jeg da, men synes det er knall å se på, for kroppsbeherskelsen er jo unik. Teaterskolen er på hobbybasis, skulle ønske det var studie da, men når man kan ta det en gang i uken på kvelden og kan være med på oppsettninger der man har kvalifisert seg via audition..så er jo det en start i allefall. Åh, aldri hørt om den musikalen før egentlig, hva handler den om? Ja, moro med masse like interesser.
  Takk for bildetips, scanneren min funker ikke så godt da, men uansett skald et prøves med et sånt ark foran kamera. Så igjen: TUSEN TAKK FOR TIPS.

Skriv et svar