apr 23

pain…

I går kveld begynte jeg å verke i ledd..skjønte egentlig ikke hvorfor. Noen ganger så bare verker jeg kjempemasse og humøret synker og jeg har bare lyst til å gå i hi. I går hadde vi personalmøte på jobben. Egentlig veldig koselig, har sikkert de beste arbeidskollegaene i verden. Jeg begynte å føle meg ganske dårlig i kroppen på slutten, men holdt ut den siste havltimen heldigvis med humøret oppe. Da jeg kom hjem fikk jeg verdens beste syn… han psyko naboen under holdt på å FLYTTE UT!!! Nå er leiligheten TOM og det kan endelig bli gode netter igjen. Trenger ikke høre bråket fra han og vennene hans fra torsdag til mandags morgen, nå blir det STILLE, STILLE, STILLE!

I dag morres da eg skulle stå opp følte jeg meg absolutt ikke bra, verk i hele kroppen og hadde mest lyst til å trekke dynen over hodet og sove videre. MEN, jeg dro meg opp og kom meg ut i gangen der jeg så ut vinduet.. SNØ! Jada, det snødde som bare det ute. Rart jeg hadde vondt i ledd liksom? (jeg reagerer veldig på værforandringer). Tok meg sammen og kom meg på tidligvakten på jobben. Etter effekten på smertestillende kicket inn så ble jeg litt bedre…men da effekten gikk ut, som skjedde plutselig, så måtte jeg gå fra jobb. Noen timer før jeg var ferdig. Ikke noe kjekt i det hele tatt. Mange mener sikkert jeg syter, men det er ikke bare, bare å gå rundt med smerter i ledd konstant hele tiden. Er selvsagt noen som sikkert har det værre enn meg, er dem som er dødssyk osv og jeg synes jo utrolig synd i dem. Men noen ganger må jeg nesten få lov til å føle meg dårlig jeg og…selv om jeg ikke er dødssyk så er jeg kronisk syk og er til tider VELDIG dårlig. Man kan jo ikke se det på meg at jeg er dårlig, og er kanskje det som er dumt med denne sykdommen. Man blir oppfattet som hypokondere og som en som syter, men nå har jeg faktisk en diagnose og dem som kjenner meg godt, dem ser med en gang når jeg har en dårlig dag. Jeg er jo egentlig en som trosser smerten til de grader og er flink til å skjule at jeg har vondt. Til en viss grad, i dag måtte jeg si til mine kjære kollegaer om de fikk et kjapt svar som kanskje virket surt, var det ikke ment slik…men siden jeg hadde så vondt så var det forklaringen. NOK om det..noen av dere lesere som har leddgikt?

I helgen er det workshop med Teaterskolen (ikke High School Musical), men får se om jeg kommer meg dit. Kanskje jeg skal prøve, men om jeg blir dårlig reiser jeg bare hjem. Kankje jeg trenger oppmuntringen og jeg kan jo droppe dansingen om det er så helsikkens vondt i kroppen som i dag. Blir uansett kjekt å se Teatergjengen igjen. Så venter jeg i spenning på flere øvingstider på High School Musical.

Nei, nå tenkte jeg at jeg skulle dele en helt fantastisk video med dere. Nemlig Maria Haukaas Storeng i duett med en svensk sangerrinne, som at på til knuser gulvet i studio til «Så skal det låta». Ikke Maria, men Shirley knuser gulvet. Kos dere med en herlig versjon av «Mercy»:

Hva synes du om denne versjonen av «Mercy» ?

Hva er deres helgeplaner?

Veronica S

9 kommentarer

 1. Isabell sier:

  Sv: Takk 😀

 2. Nathalie sier:

  Ja ikke sant! 😀 Jeg elsket/elsker de!

 3. tonje sier:

  God bedring da!!

  Syntes versjonen var fin vel! Denne helgen skal jeg slappe av med en venninne og i bursdag til en annen 🙂

 4. Anne-Birthe sier:

  Huff vennen *varme leddene med en god klem*! Tror ikke du skal være redd for å bli oppfattet som sytete, du klager aldri selv om du egentlig har veldig vondt, og derfor er det enda verre å lese det du har skrevet, for når du faktisk sier du har det vondt så har du skikkelig, skikkelig vondt.
  Den evnen du har til å smile og være positiv selv om du verker er noe jeg ser opp til, selv om du gjerne er litt for flink til å bite tennene sammen og hente frem et smil noen ganger.

  Hvis du er i form til det ville jeg gått på den workshopen uansett og evt. bare sett på hvis du ikke klarer å være med på dansingen. Men jeg krysser fingrer og tær for at du blir bedre i ledd i rekordfart!
  Glad i deg <3

 5. Veronica S sier:

  @Isabell: værsego’

  @Nathalie: herlig;)

  @Tonje: tusen takk;) det er bra! koselig.

  @Anne-Birthe: takker for fine ord vennen. hehe, kanskje jeg er det, men tror jeg skal bli flinkere til å høre på kroppen.
  jeg gikk på workshopen og glad det ikke er dans… sang og revy jobbing.. heldigvis. glad i deg og!

 6. Therese sier:

  Det eneste jeg klarte å se i den videoen, var hun som knuste gulvet. Hahahaha, så utrolig morsomt!!!! 🙂

 7. Cindy :'> sier:

  god bedring 🙂
  fin sang 🙂 likte den

 8. Veronica S sier:

  @Cindy: Takker og neier;) ja sant.

  @Therese: hahaha..men det var det som var meningen;) mercy har jo man hørt mange ganger uansett;)

 9. martine sier:

  Uff, leit å høre at du har så mye smerter! kan ikke være greit! 🙁 Jeg synes ikke du syter, jeg synes det må være lov å fortelle om når man har vondt jeg! Håper du får en god dag i morgen! 🙂

Skriv et svar