apr 25

Travelt…

I helgen har jeg vært på workshop med Teaterskolen. I går begynte vi med idèmyldring til revy vi skal sette opp. Mange gode forslag og den gruppen jeg var i kom med mange forslag over masse latter og gode historier. De angre gruppene hadde noen knalle forslag de også, så blir spennende å se hva det blir til dette greiene. Vi har jo ganske god tid da, men man har jo lært seg at tiden går ganske fort til tider. Det var vel det lørdagen gikk ut på, revy snakk. Jeg og en til har blitt kontaktpersoner i allefall, så det blir spennede å ta del i revyen på den måten også.

I dag har vi hatt drama og sang. Vi fikk en rar tekst på masse rim og innhold, men en viktig beskjed bak. Vi tolket det til vårt eget og spilte ut i fra det. I grupper. For noen kreative mennesker vi er må jeg si, vi var 3 grupper og det var virkelig 3 forskjellige tolkninger. Var i allefall kjempemorsomt.
Sangen gikk så som så, fra min side. Jeg er ikke skala menneske og når jeg skal konsentrere meg om magemuskler (som jeg ikke har, men kanskje en antydning til) og skala og riktig toneart på en gang..så kan man si at Veronica IKKE kan multitaske…men at det kommer seg. Er utrolig kjekt å lære seg å synge rikitig. Selv om jeg ikke tror jeg var den værste, så var jeg sikkert en av dem som sleit mest da. Men øvelse gjør mester, og jeg synes uansett at det er kjempemoro å lære. Sanglærerene våre er i allefall sinnsykt flinke og skal jo jobbe med dem videre i High School Musical. All ære til dem!

Ja, så skal jeg ikke bare være med i High School Musical, jeg var i dag på audition til Aladdin som skal settes opp på Forum Scene i Bergen. Den har premiere ca en måned før High School Musical. Jeg skal være med i Aladdin også, så blir en spennende tid fremover. Føler at nå som jeg ikke kan ri på grunn av leddene mine, så må jeg ha noe annet å gjøre…så jeg ikke sitter og er lei meg fordi at jeg ikke kan holde på med det jeg er veldig glad i, nemlig hest og ridning. Dumt at en lidenskap må tvangslegges på hyllen, men da har jeg to lidenskaper igjen og fylle med, hunden min og musikaler/teater. Selv om hest er dypt savnet, det skal sies.

Eneste jeg er redd for er at helsen og leddene mine skal svikte helt, men vi får se. Jeg er blitt litt flinkere å høre på kroppen… og skal bli enda flinkere å høre på når ledd begynner å streike osv. Har fått streng beskjed av mamma og bestevenninnen min om å bare ta det med ro. Mange spør seg sikkert hvorfor jeg har ride-pause mens jeg holder på med teater. Svaret er, jeg skal ikke ha noe rykk eller «unaturlige» bevegelser i høyre håndleddet mitt. Det skal ikke overbelastes og som sagt ikke ha noe rykk i det. Det er veldig lett skjer når man driver med hest, spesielt rykk. Om man leier hesten eller rir, så kan det være det kommer et rykk. Dessuten, om man faller av og lander, så tar man seg automatisk for med hendene. Og det kan ødelegge hele håndleddet mitt. Først og fremst nå skal jeg få noen nye medisiner som kanskje kan hjelpe til med å få håndleddet mitt bedre…så vi får se når jeg kommer meg på hesteryggen igjen. Kan jo være jeg sniker meg til noen runder i ridebanen eller kjerrevei tur… men akkuratt nå er det litt tungt for meg og klarer ikke helt å gå i stallen enda for å hilse på min elskede Rigel. Og hilse på to av de beste menneskene i verden, Tove og Even.

Ellers, i morgen skal jeg på jobb og på teater. NÅ er leddene mine ikke så vonde som de var på fredag, håndleddet er jo vondt da, hadde sikkert gjort mindre vondt med å saget det av sakte. MEN det tar jeg ikke kjangsen på. Har leid sol-himmel (solarium) for å få litt varme på kroppen, og for at disse stygge sårene i ansiktet mitt skal gå vekk.

Hva har dere gjort i helgen?

Veronica S

8 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  For tiden må jeg leve litt gjennom deg, helgen min bestod av bøker og notater så det var ikke like spennende liksom 😛 Tror det kommer til å gå bra å være med på begge deler, blir en helt annen belastning enn med riding og stallarbeid. Det du derimot heller kan bekymre deg for er å bryte ut i en High School Musical-sang når du står på scenen i Aladdin (kan du gjøre det når jeg ser på? det hadde vært så morsomt!;))

 2. Tonje sier:

  Så spennende da! 🙂

 3. Marion sier:

  Takk takk:) Koser meg med bloggingen jeg:) Får være litt kreativ i hverdagen, og det liker jeg veldig godt! Ønsker deg en super mandagskveld…Eller er vel egentlig ettermiddag nå;)..Veldig kul design på bloggen din, følte nesten jeg entret en litt proff verden når jeg kom innpå her:)

 4. Ser du har hatt en travel helg du også! 😉 Så masse spennende du driver med! Og Alladdin?! Så kjekt da 😀 Hvem skal du spille? Dette hadde vært gøy å se 😀
  Det er viktig å høre på kroppen, selv om det er lett å glemme i en travel hverdag. Du får høre på din mor og bestevenninne 🙂

 5. Marit sier:

  Så spennende å være med i TO musikaler:) Blir sikkert kjempegøy!!
  Høres slitsomt ut å ha så mye vondt, uff! Helt lov til å synes litt synd på seg selv syns jeg! 🙂
  Ha en super uke!!

 6. TrineCam sier:

  sV; Ja det var veldig koselig og snilt!

 7. Marianned sier:

  sv: Jeg fikk sovet helt til ett! Det var helt utorlig deilig, kan ikke huske sist jeg sov så lenge 🙂

 8. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: hehe, det er bare å leve gjennom meg det vennen. Jeg lever gjennom deg ang. Irland så;) hehe. Håper det går bra å være med på begge deler ja, gleder meg i allefall. Hahaha, nei tror ikke det AB.. haha, jeg tror ikke jeg tør det:P

  @Tonje: Ja sant;)

  @Marion: hahaha, du er da skjønn. Er et vanlig standard wordpress design med min egen header på. ha en super resten av mandagskveld du og.

  @Janne-Kristin: Tusen takk, synes jo jeg og da. Jada, Aladdin, det blir skikkelig spennende. Aner ikke hvem jeg skal spille der enda. Er bare å komme å se, har premiere i August. Jeg hører stadig på mamma og bestevenninnen min. Ha en strålende kveld.

  @Marit: JA;) håper virkelig det blir kjempekjekt i allefall. Det er slitsomt å ha mye vondt.. men får bare bite tenna sammen og få ta det rolig når jeg føler jeg trenger det. Ha en strålende uke du og.

  @TrineCam: ja, virkelig.

  @Marianned: oj!! Så herlig da. Det fortjente du i allefall;)

Skriv et svar