mai 30

Godt jobbet…

I går hadde jeg verdens skjønneste jenter på besøk for å se Eurovision. Bestevenninnen min Anne-Birthe, som endelig har kommet hjem på sommerferie fra studiene i Irland! Også Jeanette, min skjønne «kusine» tremenning, alle ikledd kjoler og med smilet på plass. Stemmeskjemaene var klare og da sendingen begynte var vi ivrige og diskusjonen (eller skravla gikk) gikk tett om hva som var bra, hvem som kunne ta med seg hatten og gå fra scenen med en gang osv. Vi småmobbet hverandre for å like sære bidrag og vi hadde det rett og slett innmari kjekt.

Min vinner var Danmark, tror samtlige av oss IKKE var fornøyd med at Tyskland vant. Jeg synes ikke sangen var noe særlig og at Lena sang rart. Så kan det bare være meg også da. Synes i allefall Didrik fortjente bedre, for han gjorde en hederlig innsats. Så Didrik, godt jobbet! Jeg er i allefall stolt av han, selv om jeg ikke likte Didrik i begynnelsen er han 100% bedre enn Alexander Rybak, som forøvrig kom på scenen de siste 5 minuttene og plutselig fikk hele greien til å handle om ham. Han kunne spart seg!! Nei Didrik, jeg er i allefall stolt av innsatsen din, og vi slo i allefall SVERIGE i år, bare det er et mål i seg selv!

Eneste som irriterte meg skikkelig i går, var at vi hadde glemt å lære oss flashmobile dansen, at det går an jenter! Jaja, vi fikk i allefall spist noen utrolig gode ESC muffins som Anne-Birthe hadde bakt og en del inntak sukker ble det på alle. Kanskje derfor diskusjonene skiftet til et høyere volum i løpet av kvelden?

Så dere Eurovision Song Contest i går?
Synes dere Tyskland fortjente seieren?

Legger med Danmarks bidrag på slutten her, for jeg bare ELSKER den sangen (tog du an AB?)

Jeg er forresten med i konkurransen til Bajas Ulinettos. Bli med dere også ved å besøke bloggen HER.

Veronica S

6 kommentarer

 1. Vet ærlig talt ikke hva jeg mener. Vinnerlåta var fengende. Og mange av de andre var DRITTDÅRLIGE iallefall:p

 2. Anne-Birthe sier:

  Eg tog an! Hehehe. Danmark hadde fortjent å vinne, synes de hadde den klart beste fremføringen og sangen, og det er Danmark sin sang jeg fortsatt går og synger på i dag.

 3. kari sier:

  Jeg likte både Tyskland, Frankrike og Danmark 🙂

 4. Jeanette sier:

  Det var kjempe koselig! Nei, Tyskland skulle ikke vinne! Jeg syntes Hellas burde ha vunnet jeg 😀

 5. Cecilie M sier:

  Jeg likte også best Danmark, også Belgium 😀

 6. Veronica S sier:

  @Liljen: ja, det var masse drit i år. Men synes egentlig Danmark sin var best. Klarer fortsatt ikke høre hele vinnerbidraget.

  @Anne-Birthe: good! Ja, Danmark VAR best!

  @Kari: Frankrike sin var en fengende fotballsang, likte ikke Tyskland men elsker fortsatt Danmark.

  @Jeanette: Det er bra:) For vi hadde der gøy. Hellas var morosang. Vi hadde i allefall det moro med den i poengutdelingen. MGP partyet må vi gjenta neste år.

  @Cecilie M: Ja, Belgia, var det han gitar duden? Den likte ikke jeg, men smaken er som baken.

Skriv et svar