jun 01

Den som leser blir vis…

I går var det en HERLIG dag på jobben. Over 20 grader og det var en fryd å omtrent bare være ute med ungene i barnehagen. Ikke trenger dem dresser og de synes det er kjekt å bli smurt med solkrem. I går var vi på besøk på politistasjonen og det var moro. Ungene likte det i hvertfall der de fikk kjøre politibil med sirener, jeg synes det var stas jeg og. Min store drøm frem til jeg var 17 år og fikk leddgikt, var jo å bli politi selv. Har alltid vært fascinert over yrket og merker den dag i dag at jeg har innmari lyst til å bli politi. Men har hørt rykter om at har man diagnose leddgikt og er så plaget som jeg er, så er det ikke kjangs til å komme inn på politiskolen. Så den drømmen har måtter ligge død i noen år ja, men noen ganger forestiller jeg meg som ridende politi i Oslo sine gater og en som kjemper for å få ridende politi til Bergen.

Etter jobben tok jeg bussen til Nesttun der jeg møtte verdens beste Anne-Birthe. Vi var nemlig klar for å være publikummere på X-Factor i Bergen. På Forum møtte vi skjønne Jeanette og vi stilte oss i kø sammen med Anne, Rikke og Stine som er med i High School Musical og noen jenter til. Vi hadde det i allefall kjempemoro og synes helt klart vi jenter som satt på de fremste radene var best som publikummere.  Rikke fikk i allefall premie for å være en engasjert publikumer. Klart det var LITT for mange unger i salen som buet også videre, men det får heller være. Kan i hvertfall avsløre at jeg ble helt satt ut av hun siste som var inne og sang. Hun var kjempeflink! Håper så inderlig at hun kommer videre til TV sendingene og finalene.

I dag har jeg vært hjemme og nytt solen. Merket at etter gårsdagen på jobb var gøy og slitsom for jeg satt egentlig under hele X-Factor og verket i hendene. Så det var deilig å ha dagen i dag og ta det rolig. Jeg har vært på tur med hunden og kammet av henne en hel masse pels, solt meg ute en liten stund. Ikke minst har jeg vært og kjøpt meg en ny bok. Var innom bokhandelen i dag og skulle ha konvolutter, men endte opp med boken «La meg synge deg stille sanger». Leste bakpå boken og det var moro at en av hovedpersonen i boken heter Veronika (Jeg heter jo Veronica) og handlingen generelt etter det som står bakepå virker veldig god. Gleder meg til å begynne på den. Noen som har lest den?

Trodde virkelig ikke at jeg skulle begynne å lese bøker, men har funnet ut at bøker hjelper til med rettskriving og man kan faktisk få bedre fantasi av å lese bøker. Inspirasjon til blogginnlegg også. Så er jo jeg en Brainiac i High School Musical, så et sted må man begynne for å gå inn i rollen.

Nå er det 13 dager igjen til Maria Haukaas Storeng sitt nye album kommer ut. Gleder meg som en unge. 10 Juni er det Slippefest på BLÅ i Oslo. Bor du i Oslo eller befinner deg i Oslo den dagen ville jeg tatt turen. Informasjon om billetter og slikt finner du HER. Ellers så er sommersang nr 1 rundet 200 ganger på min iTunes liste på dataen, og er oppe i 220 høringer, men er nok fler på iPoden. Mangler du sang i sommer-spillelisten din, så kan «Precious To Me» av Maria Haukaas Storeng og Måns «hottie» Zelmerlöw kjøpes via iTunes HER .

Har du noen sommersanger du vil anbefale?

Er det strålende sol hos dere?

Veronica S

7 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  Tror ikke jeg kan tipse deg om sommersang siden vi har samme sommerfavoritt 😉 Utenom Precious To Me har jeg foreløpig ikke funnet noen skikkelig sommersanger som jeg liker, men regner med at det kommer flere sommersanger fra albumet til Maria 🙂

 2. Mathilde sier:

  SV: Synd at du ikke fikk oppleve konserten med Kurt og Elin 🙁 Den var fantastisk, jeg lover deg!

  Stas å se masse om Maria her, jeg elsker Maria! Har ene CD’en hennes, og skal nok ha den nye også regner jeg med 😉 Har sett hun tre ganger i live, og møtt hun to ganger. Og jeg ser virkelig fram til å møte henne igjen 🙂

  Veldig fin blogg forresten, og takk for kommentaren! Du er velkommen igjen 😀

 3. malene eide sier:

  sv; bare hyggelig! flåttsprayen funker super bra, så jeg anbefaler den virkelig på det sterkeste 🙂 håper du liker den like godt som meg hvis du kjøper den ü

 4. Jeanette sier:

  Ja det var kjempe kjekt å være publikum! 😀
  Du burde lese «Idas dans». Det er en nydelig fortelling, der en mor forteller om datteren som hadde kreft og hvordan hverdagen deres ble forandret. Mange tårer ble felt under lesingen for å si det sånn.. 😛

 5. Annlaug sier:

  Sola skinner den, å det med bøker kjenner jeg til min favoritt forfatter er Dean R Koontz, anbefales virkelig om du liker litt mystikk og fiksjon. Det virker som sommersangen min om dagen er en gammel en, husk over 30 jeg he he he Poor Leno men Røyksopp 😉

 6. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: hehe, ja vi er ganske så like i den gaten ja. Satser egentlig på at den platen blir spint masse i sommer.

  @Mathilde: jaa.. synes jeg og. Maria er fantastisk, har alle 2 cdene hennes og venter på nr 3. Møtt henne ganske så mange ganger og sett en hel del konserter og sett henne i musikaler. Samme her:)
  Tusen takk og det samme til deg.

  @Malene Eide: Okay:) så bra, tror virkelig jeg skal bestille den.

  @Jeanette: Ja sant! Den er skrevet på listen, takk!

  @Annlaug: Haha, over 30 er jo ikke gammelt da. Er egentlig ikke røyksoppfan, men det er så pass hørbart at jeg ikke blir dårlig. takk for tipset med forfatter, skal skrive på listen:)

 7. Cecilie M sier:

  Så morro å være publikum! Regner med det var litt forskjellig kvalitet på opptredenene, men desto mer morro! 😀

  # Hehe, det står jo svart på hvitt at det er fuskepels, jo! 😉

  Tusen takk! 😀

Skriv et svar