mai 06

In love with cupcakes…

For tiden er jeg sykemldt og har litt for mye kreativitet innebygget, så jeg bestemte meg for å prøve meg på FIMO leire. Fant ut at kjøleskapet trengte litt flere  magneter. Jeg synes det er kjempekoselig med kjøleskapsmagneter, så hvorfor ikke lage noen selv? Aldri prøvd meg på FIMO leire før nå, var kjempeartig men faktisk litt vanskelig. Var ikke helt modell-leire som er mykere, dette var litt hardt å jobbe med. Så for første gang ble resultatet slik:

Cupcakes, bamser og is.

Skulle egentlig bare lage cupcakes, men ble litt andre ting også. Ser ut som en 1 klassing som har laget, men er jo bare en del av sjarmen, hehe.

Var på Haukeland sykehus her om dagen fordi jeg skal prøve noe ny medisin for leddgikten min. Så får vi se om søknaden blir innvilget for ny medisin så jeg kanskje kan bli litt bedre i disse leddene mine. Nå er jeg nemlig rimelig lei av å ha vondt.  Men så tok vi oss en tur til byen i den anledning også, og var innom en butikk i byen som heter Boogaloo. Aldri vært innom den før, men fikk nyss i at dem selger Cecilie Melli øredobber, som jeg elsker. Så gikk til innkjøp av ett nytt par, et par blå/turkise. Nå har jeg en fin liten samling, men hadde jeg hatt flere penger hadde jeg kjøpt et par røde og et par rosa også.

5 par skatter;)

Kan ikke få sagt det nok, men elsker virkelig disse øredobbene. Ellers er det forresten 39 dager til Maria Haukaas Storeng sitt nye album kommer ut… 14 juni er dagen! Åh som jeg gleder meg.

Har ellers vært hos frisøren i dag og nappet bryn og farget bryn og vipper. Jeg har veldig lyse øyenbryn og napper dem ikke selv fordi jeg synes det gjør så innmari vondt, og da gir jeg meg. Men herlig å kunne gjort det hos frisøren, dessuten er det greit å få farge på øyenbrynene, fordi jeg har jo nesten ikke bryn om ikke.

øverste bildet er tatt i motlys, derfor ser det ekkelt ut.

Synes dere det ble fint?

Hvordan har dere lesere det for tiden da?

Veronica S

12 kommentarer

 1. Synnøve sier:

  Så utrolig kreativ du er!! 🙂 de kjøleskapsmagnetene var kjempe søte!

 2. det ble kjempe fint med øyenbrynene! og kjempe søte øredobber!!:)

 3. Så utrolig fine kjøleskapsmagneter du har laget 🙂 Synes de hadde sjarm jeg.

  //jeg prøver finn.no innimellom for å se etter sykkel, men de skal ha godt over 1000kr for en sykkel som er 40år gammel, det har jeg ikke lyst til å betale.

 4. Kari sier:

  Kjempe fint ble det <3
  God bedring søøøta 🙂

 5. Marianned sier:

  Så fine de ble 🙂

 6. Marit sier:

  Det ble veldig fint! Utrolig hvor mye litt farge kan gjøre:)
  Elsker Cecilie Melli øredobbene! Hender jeg tar en tur innom butikken hennes her i Oslo, og det er så mye fint der:)
  Happy weekend!

 7. Så kreativ du eer 🙂 Husker da jeg var yngre, lagde massse magneter til kjøleskapet med slik leire. Det var så gøy :)))
  God bedring!

 8. Veronica S sier:

  @Synnøve: Takker og neier;)

  @Tonjac.blogg.no: tusen takk;)

  @Loose threads: Tusen takk, ja sant de var litt sjarmerende:P hehe. Oj, det var jo en del da..men du, Fretex.. kan være de har noe der og.

  @Kari: takker vennen;) Ha en strålende helg!

  @Marianned: tusen hjertelig takk du;)

  @Marit: Ja sant, helt utrolig. Åh, du må nesten ta turen innom, men ikke ta med deg så alt for mye penger, veldig lett å la seg rive med:P haha. U too!

  @kristinefargerik: haha, tusen takk;) hehe, nå fikk jeg inntrykk av at jeg er mye yngre enn hva jeg er:P haha;) takker og neier for den!

 9. SÅ utrolig fint! 😀 De øredobbene var bare herliiige 🙂

 10. Jeanette sier:

  Elsker øredobbene!! Hvor ligger den butikken? Magnetene dine var megasøte 😀 Brynene ble veldig bra! 😀

 11. Veronica S sier:

  butikken ligger i skostedet..kanskje du kan være med meg en dag, så skal jeg vise deg! øredobbene er bare helt nydelige ja!! Takk

 12. Sara sier:

  Veldig fint ble det 🙂

Skriv et svar