mai 07

Humor på VeronicaS nivå… haha..

Denne var på statusen på facebook til min tante nå i kveld:

Trond Giske besøkte et galehus og ble vist rundt av bestyreren. Hvordan finner dere ut av om folk er ‘gale’ nok til å bli innlagt? spurte Trond. -Vi fyller et badekar med vann, gir dem en teskje, en kopp og en bøtte og ber dem tømme karet!’ – Nåh, sa Trond – de normale bruker vel bøtta fordi det går fortest? Nei, s…v…arer bestyreren. De normale drar ut proppen! Vil du ha en seng ved vinduet?»

Synes denne var kjempemorsom jeg! For det første så har jeg ikke sansen for Trond Giske og for det andre har jeg en rar sans for humor.

I dag har jeg forresten fått lappet sykkeldekket mitt, som punkterte for ehm, nesten et år siden. Nå skal det bare plasseres på sykkelen også får vi håpe sykkelen er i funksjon til at jeg kan plassere beina på pedalene og tråkke i vei til jobb. Greit, var ikke jeg som ordnet sykkeldekket, det var en mann på ATRO sykkel som gjorde det. Kjekt med menn som har peiling. Min mintgrønne sykkel skal bli herlig å ta i bruk igjen.

Har du sykkel?

Er egentlig bedt i bursdag i morgen, men har måtte melde avbud pga leddene mine… jeg har også kjempelyst til å være på Gullruten i år, men må pent se den hjemme som de fleste av Norges befolkning skal.

Skal du se Gullruten? I så fall, på TV eller Live i Grieghallen i Bergen?

Veronica S

16 kommentarer

 1. Marianned sier:

  Haha, den var morsom da! 🙂

  sv: Hvor gammel er hunden din? Må være utrolig morro med et valpekull, men kan tenke meg at det er usannsynlig slitsomt også 🙂

 2. Kari sier:

  Jeg har sykkel.. Fikk ny her om dagen faktisk. I love it <3

 3. Anne-Birthe sier:

  3 år til så er jeg klar til å være med på Gullruten igjen! 😛 Skulle gjerne vært der jeg også (med deg), Gullruten er jo alltid stas!
  Håper leddene tar seg sammen snart!

 4. Veronica S sier:

  @Marianned: hehe, ja sant.
  Hun blir 7 i juli. Hadde vært stas med valper, men siden vi leier så tror ikke jeg det er så gunstig..dessuten hadde jeg nok aldri klart å gitt dem fra meg…og om hun da hadde fått 7 stk så hadde jeg fått det travelt ja:P

  @Kari: åh, herlig! slit’an som vi sier i Bergen.

  @Anne-Birthe: er så klar om 3 år..haha;) Gullruten er knall!! Ja, håper og leddene mine kommer seg snart.

 5. Linn sier:

  Tusen takk 😀

 6. Marit sier:

  Haha, jeg lo faktisk høyt:)

  Jeg har sykkel, kjøpte ny for ca et år siden, og jeg elsker den! Bruker den masse:) Er så greit med sykkel i Oslo, kommer seg så greit rundt..

  Jeg skal nok ikke se gullruten i kveld, skal på kino med søstrene mine:)

 7. Hanne sier:

  Så fin blogg du har 😀

 8. Nina sier:

  Morsomt.
  SV; Takker! Satt å «drømte» meg bort og bestemte meg for å sette opp en liste.

 9. Veronica S sier:

  @Linn: værsego’

  @Marit: hehe, jeg og da jeg leste. Sykkel er kjempebra, er jo trim og miljøvenlig. Åh, kos deg, hva skal du se?

  @Hanne: tusen takk, i like måde.

  @Nina: hehe;) herlig!

 10. lise lotte sier:

  hehe, vitsen var utrolig morsom 😉
  Skal nok se på gullruten ja, foran skjermen!

  sv: Var en utrolig morsom russedåp 🙂
  Mye bra russ + to berusede B-kjendisser gjorde susen!

 11. Odin :D sier:

  hehe, jeg har sunnmørsbunad 😀

 12. Luna Anette sier:

  Hahaha morsom! 😀

  Skal helt klart se på Gullruten 🙂

 13. Marianned sier:

  sv: Takk for tipset! Det skal jeg prøve 🙂

 14. Kari sier:

  SV: Tuuusen takk søte 🙂 Du er så god <3
  Life of Barbie er jo helt idiot i mine øyne.. Det virker jo nesten som om hun er seriøs ut i fra svaret hennes til Aftenposten også! Hjelpes meg! Det er skremmende, særlig fordi flere av toppbloggerne har en stooor påvirkningskraft. Kjenner jeg blir sint jeg!

 15. Veronica S sier:

  @Lise Lotte: hehe, sant. Jeg og så den foran skjermen.
  Herlig!!

  @Odin: den var veldig fin!!

  @Luna Anette: hehe! Gullruten foran skjermen da?

  @Marianned: værsego’

  @Kari: Værsego du;) du er god du og. Sant..den bloggtoppen burde hatt en skikkelig opprensking.

 16. Maria S sier:

  hahah. akkurat min type humor!

Skriv et svar