mai 09

Statement…

bildet fra weheartit.com

I am beautiful no matter what they say
Words can’t bring me down
I am beautiful in every single way
Yes, words can’t bring me down
So don’t you bring me down today

-Christina Aguilera

Hun/han er for tykk, hun/han er for tynn, hun/han har stor nese, hun/han ser rar ut osv.. Hvorfor går vi rundt og sier slik om andre? Hvem bestemmer disse tingene? Hvem bestemmer hvem som er fin og ikke fin, hvem bestemmer at man ser dum ut i det antrekket og de skoene?
Vi mennesker er så flinke til å finne feil og dømme andre. Hvorfor gjør vi det? Har vi så lite å finne på at vi hele tiden må gå rundt og dømme andre og finne feil på dem? Vi liker jo ikke selv å bli rakket ned på eller snakket negativt om, er det noe av det værste vi vet så er det at mennesker snakker stygt om oss. Så hvorfor går vi det selv?
Jeg tror at alle blir påvirket av media og hva andre mennesker rundt mener og synser at vi lar oss rive med.
Er jeg sånn selv, ja, selvsagt. Har mine svin på skogen jeg og som alle andre. Men har jeg bestemt meg for å snu tankegangen min? Ja, men faktisk bare for min egen del. For at jeg skal få det bedre med meg selv og den jeg er, så må jeg slutte å sammenligne meg med andre og slutte å være negativ mot andre mennesker. Så hva om noen veier 80  kg og noen veier 50 kg? Hvem har egentlig noe med hverandre vekt å gjøre? Man er ikke mennesker ut i fra åssn man ser ut, det som gjør oss til mennesker har noe med hvordan man er mot andre. Om man er 170 høy, superpen og superslank, vil det ikke gjøre den personen til et bedre menneske enn en som er litt lavere, tyngre og ikke ser ut som den andre personen. Er man en bitch mot andre, så gjør det ikke den personen til noe bra menneske.
Tenk hvor mye bedre verden hadde vært om vi kunne feid for vår egen dør og konsentrere oss med å ha det bra med den vi er, i stedet for å konsentrere seg om hva alle gjør, mener og ser ut. Og slutte å gå rundt å være redd for at venninnen din eller kameraten din mener om hva du har på deg. Kan man ikke heller bare prøve å heller finne en indre ro og bare få det bedre med oss selv. Er det rart man stresser når man hele tiden går rundt og skal gjøre alle andre til lags. MAN KAN FAKTISK IKKE GJØRE MENNESKER RUNDT EN LYKKELIGERE ELLER SØRGE FOR AT DEM HAR DET GODT, NÅR DU IKKE HAR DET BRA MED DEG SELV!

Jenter og gutter, slutt å høre på andre som skriver om hva de synes er stygt eller pent, man blir aldri enig. I stedet, se deg selv i speilet og si: dette er meg, slik er jeg skapt. Jeg er flink til ditt og datt og jeg kan ikke forandre på den jeg er, og ikke skal jeg forandre på den jeg er. Liker ikke folk den jeg er, så er ikke de noe å samle på. Jeg skal ta de menneskene rundt meg som dem er, og dem som ikke tar meg som jeg er, dem er ikke verdt min tid og energi!!
Så kan man boikotte blogger som skriver stygt om andre! For slikt trenger man faktisk ikke å lese..
Man må bare være seg selv for alle andre er opptatt. Og uansett, av 100 mennesker det kun 50 som liker deg, og dem liker deg for den du er.
Hva tenker du rundt dette?

Veronica S


16 kommentarer

 1. Marte Lyngbø sier:

  sykt bra sakt.
  -vær den du er og ikke den
  alle andre vil du skal være.
  det kommer man lengst med. 🙂

 2. Tankefult, bra og utfordrende innlegg! Jeg har lenge jobbet med å ikke baksnakke og istedet for å lete etter feil hos andre, heller lete etter alle de fine tingene ved den personen! Jeg sier ikke at jeg er feilfri og aldri baksnakker.. For det gjør jeg. Alt, alt for mye. Men det er en ting jeg jobber med. For det suger seriøst å bli snakket stygt om.

  Bra innlegg. Stå på! 🙂

 3. Anne-Birthe sier:

  Kjempeflott innlegg:) Bra skrevet!

 4. SV: Jeg var fornøyd med alt. ^^

  Hmm, om noen ikke liker jeg så VET jeg at det er dem sitt tap. 🙂
  Forstår hva du skriver, dette er noe jeg selv har tenkt mang en gang. Dessverre er det ytterst få som er sterke nok til ikke å bry seg om hva andre syntes og mener. Vil dette noen gang forandre seg? Det tror jeg ikke.
  Selv går jeg helt klart kledd slik jeg selv ønsker, og gjør det jeg selv ønsker. Men å få positive tilbakemeldinger når jeg gjør det er veldig viktig for meg. Skulle jeg KUN få negative tilbakemeldinger, ville jeg nok ikke gjort akkurat det igjen.
  That’s life. :))

 5. Veronica S sier:

  @Marte Lyngbø: ja sant;) man kan ikke være noe annen enn den man er.

  @Maria Kristine: jeg også sier ikke jeg er ekspert, men er kanskje noe alle kan jobbe med og tenke over..ha det som en notis bak øret;) takk skal du ha;)

  @Anne-Birthe: takk vennen.

  @Tina Louise: Skjønner hva du mener;) men er kanskje noe alle kan tenke over likevel.

 6. Jeanette sier:

  Godt skrevet!

 7. Nina sier:

  Veldig bra skrevet innlegg. Det er mange som sliter med selvtillitt og eget selvbilde nå for tiden. Det hjelper kanskje ikke heller at folk har et «forbilde» på hvordan «den perfekte kroppen» er. Men det er kanskje enkelt å si at man skal være fornøyd med kroppen sin,at man selv er det. Jeg er det,men har selv følt at det er «lettere» å finne feil hos andre,enn seg selv. At det på en gal måte får man til å føle seg bedre. På en annen måte har jeg igjen funnet lett å finne feil hos meg igjen,særlig når man ser på ulike tvprogrammer,at det er kvinner som har «drømmekroppen» med de rette formene og kurvene.

  Kanskje det er det som gjør at folk baksnakker og sier stygge ting om folk som kanskje ikke faller inn for det «bildet» av den perfekte kroppen

  sv;takker! koselig å vinne konkurranser av og til. hadde nesten ikke hørt om headweb før,men det er visst en populært nettsted.

 8. Karoline sier:

  Fantastisk bra skrevet..
  Kunne ikke vært mer enig..!

 9. Marit sier:

  Så fint innlegg:) Og jeg er veldig enig med deg, alle skal få være som de er, uten at noen kritiserer de for det!

 10. kari sier:

  SV: Boken var kjempe bra. Jeg er ferdig med den nå og jeg ELSKET den.. Anbefales virkelig.
  Håper du har hatt en fin mandag søta <3

 11. SisterConfusion sier:

  Er ikke så opptatt av raser egentlig, men er morsomt å se på utseende. Er jo utrolig masse fine blandingshunder, og det er sant at de holder seg oftere friske og lever ofte lengre. Samma hva slags mix det er, bare den er glad og snill 🙂

  Lurt å finne seg sjøl før man prøver å endre andre ja 😛

 12. i r l i n sier:

  🙂

  sv; Jeg bare takker, bukker, nikker og neier for kommentaren du la igjen på bloggen min! 😀 Håper du får en flott dag! Take care! ;D

 13. Veronica S sier:

  @Jeanette: takker vennen.

  @Nina: Helt enig i det du skriver;) Takk for kommentaren;)

  @Karoline: Takk Karoline!!

  @Marit: Tusen takk;) Ja sant, vi er uansett oss og vi må bli verdsatt for den man er… for man kan ikke være alle andre.

  @Kari: kanskje jeg må bli flinkere til å lese noe annet enn blogger;) for det er jo virkelig en verden av bøker man må lese;) Du og;)

  @SisterConfusion: Jeg er heller ikke så opptatt av raser sånn sett, så lenge hunden er snill så er det det eneste som teller.

  @Irlin: u too;)

 14. silje sier:

  Så gøy at du har samme bamsen som meg, ^^ hihi, så søtt rosa silkebånd på den jo! =)

  utrolig bra skrevet innlegg forresten, viktig tema!

 15. Veronica S sier:

  @Liljen: tusen takk…

  @Silje: hehe, ja sant, utrolig moro. Tusen takk.

Skriv et svar