mai 16

My Heart Is Singing…

frk litt redusert.

Har ikke blogget på en stund, for på onsdag reiste mamma, meg og min bror til Sunnfjord i konfirmasjon til min fetter. Han konfirmerte seg på torsdagen. Var en grei komfirmasjon med god mat og kaker. Fikk gått i bunaden min, og det er jo det viktigste, eller Vestlandsdrakten min da, jeg elsker virkelig den.

Vi reiste hjem igjen på fredag formiddag med buss, fordi jeg hadde High School Musical samling 19:30. Så jeg var egentlig bare rett hjem og snudde. Klarte jo selvsagt å komme for seint til øving da, fordi det var en tankbil som hadde veltet i Osvegen og da tok det 35 minutter fra Lagunen til Skjoldskiftet, som normalt tar under 5 min på den strekningen om man er heldig. Kom heldigvis bare 20 minutter forseint på øving da, så gikk glipp av oppvarmingen. Men den tok jeg selv da jeg kjeftet på en dum syklist som holdt på å sykle meg ned på vei fra bussen til Forum. (Ja, vi er i Bergen by om det er noen som lurer). For dem som lurer, jeg er foreløpig skrevet opp som Martha rollen i High School Musical, meg og en annen jente skal ha den rollen. Det er to og tre stykker som deler på de største rollene, Taylor, Martha, Gabriella og Sharpay. Dette blir så spennende, vi er en kjempegjeng om jeg må si det selv. Gleder meg så sinnsykt masse til ting tar med form og man får begynne å bli skikkelig kjent med karakterene våre. Tenkte å legge ved en video som er første video av en av de High School Musical tolkningene på en scenen:

Tipper vår blir enda bedre, for makan til talentfulle mennesker på samlingen på fredag skal man lete lenge etter. Og jeg har enda ikke møtt alle som skal være med. Merker at jeg har funnet en ting jeg virkelig liker, sang, musikk og drama. Kjenner at hjertet mitt er lykkelig når jeg driver på med dette. Hest, Hund, og dette er virkelig noe som gjør meg lykkelig.

Ellers er det 29 dager igjen til Maria Haukaas Storeng sitt tredje album «Make My Day» kommer ut. 14 Juni er dagen og Anne-Birthe er hjemme og forhåpentligvis kjøper vi det sammen! Vi er jo to giga-Mariafans, så er moro å se hverandres reaksjoner på sangene. For dette albumet har vi ventet lenge på. Gleder meg til å nye sanger å pugge, nye sanger å synge og nye sanger å berike iPoden med.

Forresten, jeg har begynt å lese bok applaus for meg «Tusen Strålende Soler» av Khaled Hosseini. Jeg leser ikke fort, men denne boken tror jeg at blir lest i ofte for den er kjempebra og jeg er akkuratt begynt på den.

I går var jeg på fest hos Elisabeth, kjempelenge siden jeg har sett henne, så var kjempekoselig. Jeg gikk hjem i småsko med litt hæl på, et godt stykke..så gjett om jeg kjenner det i beina i dag. Ikke minst var jeg litt brisen der jeg gikk i sikk sakk..med noen gutter bak meg. Sikkert et syn for guder.

Noen fler som leser den boken eller har lest boken?

Skal dere kjøpe Maria sitt nye album?

Hva gjor dere denne 16 mai?

Forresten, når dere er ute i dag, blås fem ganger mot himmelen for å få bort askeskyen, fordi at Anne-Birthe SKAL hjem fra Irland i morgen, hun skal ikke være askefast..så people, breathe!

Veronica S

13 kommentarer

 1. sara sier:

  har sett på fotballkamp i dag (-:

 2. Anne-Birthe sier:

  Leste den boken forrige sommer, veldig sterk.

  Takk for gode, askefrie tanker, krysser fingrene for at turen blr uten askestopp 🙂

 3. i dag har jeg slappet av, ryddet og gjort lekser 😀

 4. Komfirmasjonar e så kosligt:)

 5. Helene sier:

  jeg har sittet 11 timer på skolen idag… applaus… men jeg er sliten.. det skal sies..

 6. Veronica S sier:

  @Sara: aha;)

  @Anne-Birthe: du har lest den ja;) siden du sier de ordene der så er den sikkert kjempebra, for har jo likt samme bok som deg før. jepp;) skal blåse;)

  @Tonjac: så grei søndag da;) rydding må alltid til.

  @Astrid Katrine: ja;)

  @Helene: du er flink;) ‘applauderer*

 7. kari sier:

  Jeg vil også i konfirmasjon:/ elsker det <3

 8. kari sier:

  SV: Ja Precious må du bare se. Kjempe bra film <3

 9. SV: Jeg har Nordhordlandsbunad ja…:D

 10. Lynni sier:

  SV: d er bra =)

 11. Veronica S sier:

  @Kari: hehe;) koselig med komf ja. Ja skal se precious..;)

  @Silje’s fremgang: jeg er så go å tippe;) hehe.

  @Lynni: yeah.

 12. Karoline sier:

  Har ikke lest boken. Men vakre du! Gratulerer med rollen 🙂 Så moro!

 13. Veronica S sier:

  @Karoline: da må du lese den om du bestemmer deg for en bok å lese;) aww, tusen takk nydelige menneske;)

Skriv et svar