mai 19

snart 25 dager…

Jeg går med et stort smil om munnen om dagen, og med masse sommerfugler i magen. Jeg venter og smiler. Maria Haukaas Storeng er nemlig, om 25 dager ute med nytt album. «Make My Day» som inneholder 9 herlige låter, og som skriker sommer så langt som bare det. Ikke minst så svirrer det rundt at damen skal på Allsang på Grensen i år vil jeg dit, jeg bare MÅ, koste hva det koste vil. Er så overklar for å starte sommeren med god musikk og opplevelser. Maria har jo jeg vært fan av siden 5 desember 2003 (jepp, sånn husker vi) og hver gang jeg hører henne synge blir jeg like fascinert. Hun er så dyktig og så snill.

Ikke minst får hun med seg de pene gutta, hun er forlovet med Hans Marius Hoff Mittet, i 2008 ble hun og Mira Craig kjent med den danske hunken som sang for Danmark i Eurivision: Simon. I år, altså 2010 har hun med seg den svenske superkjekkasen Måns Zelmerlöw på den nye platen. Håper hun drar med seg han på konserter rundt om kring ja.

Ellers i dag har jeg nytt den vår/sommerdagen i Bergen. Har vært på tur over Smøråsfjellet sammen med mamma og hunden. Har vasset i kaldt vann og hunden har badet. Gått i piratbukse og tskjorte uten å fryse og fått litt farge på kroppen. Det er så kjekt med sol og varme, man merker humøret stiger. Er noe å sette pris på når man er 50% sykemeldt og synes synd på seg selv. For at kroppen verker og leddene ikke er helt med sine fulle fem er ikke til å komme forbi, men derfor så setter jeg så stor pris på varmt vær!

Hvordan er været hos dere for tiden?

Synes du Maria er flink og at svensken hun synger med kjekk?

Det blir forresten øving i helgen på High School Musical også, det gleder jeg meg masse til. Er en så utrolig herlig gjeng som er med!

Veronica S

8 kommentarer

 1. Kari sier:

  Spennende <3 Jeg har aldri vært sånn kjempe fan, men hun har en sykt bra stemme <3

 2. Anne-Birthe sier:

  Gleder meg masse til Maria sitt album kommer ut!! Og vi må få til masse Maria og Måns i sommer, har en god følelse for at vi får ting til 🙂

  Må kose deg masse med musikalgjengen i helgen, høres kjekt ut!

 3. Jeanette sier:

  Jeg vil også på Allsang på grensen! Det virker så koselig når jeg har sett det på tv. Gleder meg (som jeg har sagt utallige ganger nå) til HSM!! 😀

 4. Veronica S sier:

  @Kari: ja hun har det;)

  @Anne-Birthe: hehe, jeg har en god følelse jeg også du;) hehe. Gleder meg så sinnsykt masse til albumet kommer. Ja, skal kose meg med gjengen.. og i neste uke skal vi finne på noe!

  @Jeanette: Du får slenge deg med da;) Blir første gang for oss og. hehe. Jeg vet!! og jeg blir så glad når jeg hører det vennen.

 5. været her er knall for tiden 🙂 suuuper deilig å kunne på i kortermet og legge vekk jakken som du sa :D:D

 6. kari sier:

  SV: Tuuuusen takk SØTA <3 Kjempe fornøyd jeg også 😀

 7. Allis sier:

  Heisan!!
  Ja ho Maria er en flott jente med nydelig stemme.

  sv: Takk for lurt tips tilbake angående madrassen, visste ikke at de var på salg hos obs.. hehehe.. kanskje eg skulle kjøpt 1 til.. hihihi.. nydelig og ligge og slumre i solen på ivertfall;-))

  Ha en fin fin kveld videre

 8. kari sier:

  SV: Hurra for Tine og Carl 🙂
  Spennende dag i morgen ja 🙂 Håper jeg finner drømmekjolen <3

Skriv et svar