mai 20

Just as you know…

Og man ser jo så mye penere ut når man smiler. Og det gjør dagen til en fremmed bedre om man gir dem et smil når man går forbi, er dere ikke enig?

I dag har det ikke vært noen bra dag. Ja, solen skinner i Bergen og jeg skulle egentlig vært på jobb, men kom meg ikke dit i dag. Ble forhindret av et verkende og hovent håndledd. Hadde mest lyst til å bare skrike og grine egentlig. Så i dag har jeg lest X antall blogger og X antall sider i en fantastisk bok «Tusen Strålende Soler». Wow, trodde aldri jeg skulle bli så ivrig etter å lese en bok, men dette tar kaken. Er for øyeblikket nr 2 på favorittbok listen, helt ærlig, den listen er ikke lang, men P.S I Love You troner toppen.

Skulle jo gjerne satt ute og lest i dag, men følt at sengen har vært best i dag, den og sofaen. Hadde meg en liten tur på Lagunen på apoteket for å hente nytt lager med medisiner, og rett hjem igjen. Håper det gir seg til i morgen, virkelig. Men litt Maria Haukaas Storeng og Myrna Braza på ørene hjelper litt.

Ja, jeg er sikkert en av dem som har hørt «Precious To Me» mest av alle, og sett musikkvideoen utallige ganger. Kan ikke noe for det, men Måns og Maria sine stemmer passer så godt sammen. Dessuten så er Måns en kjekkas som er deilig noen ganger å bare hvile øyene sine på.

Dere er enig sant? Han er kjekk? Meg og min kjære bestevenninne Anne-Birthe har nok vært litt flinke til å granske denne videoen for hver minste detalj, men vi er sånn. Og det blir nok ikke bedre når vi skal granske den sammen, for guess what, SHE’S BACK FROM IRELAND.. okay, nå befinner hun seg i Danmark da, men neste uke, DA er jeg klar til å henge med bestevenninnen min. Er alt for lenge siden sist og nå er hun hjemme til OVER bursdagen min -LYKKE-.

vakker

Forresten skulle jeg ønske at jeg var like fotogen som Maria. Gleder meg så utrolig masse til albumet kommer 14 juni!

Hva skal dere i helgen folkens?

Veronica S

7 kommentarer

 1. Lynni sier:

  SV: Ser ut til å bli en bra kinosommer ja =)

  fin blogg =)

 2. kari sier:

  God bedring søte deg <3 Vil ikke at du skal ha vondt :/

 3. Maria Helene sier:

  tusen strålende soler er så bra, har lest den selv. Er fan av khaled hosseini, synes drageløperen også er bra.

  I helga er jeg hjemme hos mamma og pappa 😀

 4. Viktig å smile ja 😀
  Den boka er KNALLBRA!! Har lest den jeg også!!

 5. Synnøve sier:

  Du har så rett i at et smil gjør underverker !! 🙂 Ingenting som er bedre enn å treffe et smilende menneske 🙂

  God bedring til deg! Har foresten også lyst å lese tusen strålende soler 🙂 Det får bli etter jeg er ferdig med «eat, pray, love» som forøvrig også er kjempe god!!

 6. Jeanette sier:

  Jeg holder også på med Tusen strålende soler!! Men har måttet ligge den på hyllen pga eksamen.. Jeg likte den sangen virkelig godt! SOMMERSANG!!!

 7. Veronica S sier:

  @Lynni: jaa sant;) Tusen takk.

  @Kari: takk vennen;) du er så skjønn.

  @Maria Helene: har ikke lest drageløperen, men sett filmen. Men lurte på om jeg skulle lese den også, etter denne boken. Han er en dyktig forfatter.
  Så koslig da;)

  @Liljen: ja sant;) den er virkelig fantastisk, boken.

  @Synnøve: helt enig, man blir så glad inni seg når en smiler og får et smil tilbake. Har hørt om den boken ja.. men det er visst en film som kommer som er basert på den, om jeg ikke husker feil. får skrive den boken på listen;)

  @Jeanette: Da må du lese den ferdig i sommer kjære deg… jeg har aldri lest en bok så fort.. og jeg leser dritsakte. Er kommet nesten halve boken, og det er bra for å være meg. Sangen er helt NYDELIG! OG JA, DET SKRIKER SOMMER AV DEN! Og Måns er kjempekjekk.

Skriv et svar