mai 22

18 = 190

I går var det et helt nydelig vær i Bergen, solen skinte og gradestokken viste 20 grader i skyggen på et tidspunkt. Kunne jo ikke noe annet enn å ta seg en tur med hunden i det fine været. Ble ikke den lengste turen da, for er ikke helt i form i ledd, og det er ikke bare bare å holde en superivrig firbeint en i bånd som drar ekstremt til tider. Hun er bare verdens herligste, jeg er så glad i hunden min, får liksom ikke sagt det nok.

Ikledd kjole og sommersko var jeg klar til øving på High School Musical. Vi var vel en kanskje 18 jenter, om ikke fler, men vi hørtes ut som MANGE fler da vi sang. Ja, det skal sies, da vi traff ting der vi skulle. Er en del terping på sanger og stemmer osv, men det er så moro. Mange av disse jentene her er helt rå på sang, de er så superflinke, så noen ganger føler jeg at egentlig har jeg ikke så mye å gjøre der. De er rett og slett helt fantastiske, og en del her er bare 15 år. Om ikke disse har en fremtid innen musikalbransjen så vet ikke jeg. Kan si at hun ene hovedrolleinnehaveren er et talent uten like, og når hun åpnet munnen og sang så fikk man gåsehud. Denne versjonen av High School Musical kommer rett og slett til å bli fabelaktig. Så har vi allerede fått et helt utrolig samhold i gjengene, vi er liksom i alderen 14- 25, noe sånn og når mennesker er så åpen og ikke dømmer andre, så kan man virkelig få et samhold i alle aldre. Folk backer hverandre opp, og vi har ikke kjent hverandre så lenge. Er sånn at man blir kjempeglad for å gå å øve, for alle er så engasjerte og har en sånn stå på vilje. Ikke minst har vi to sinnsykt dyktige sanglærere, og hun ene som lærer oss teknikker, hun har en stemme som jeg kunne dødd for.

Har ikke vært en sånn High School Musical fan, men er en moro musikal å jobbe med, og er kjempespent på resultatet. En ting er i allefall klart, vi skal slå den gjengen under:

Må også bare si at jeg fikk et solskinn i denne lørdagen da jeg snakket med verdens søteste Jeanette på  msn.

Jadda, jeg vet jeg har fjortisnavn på msn:P

Så takk Jeanette. Haha, du er virkelig en som tåler å bli prakka på Maria musikk;)

Hvem er dere lesere sine favorittartister? Hva plugger dere helst i ørene?

Veronica S

9 kommentarer

 1. Jeanette sier:

  Dere slår lett den gjengen der!
  Bare hyggelig! 😀 <3

 2. Veronica S sier:

  @Jeanette: så bra å høre at du har troen;) *smask*

 3. Melissa sier:

  Hei takk for kommentar på bloggen min, jeg håper du får en super lørdag=o)

 4. Kari sier:

  God helg søte deg <3

 5. Miss Ellie sier:

  sv: He he, ja jeg vet. Det er helt utrolig! Det er på linje med ferdigstekt kjøttdeig. Snart får du vel brødskiver MED pålegg… ferdig tygget.

  Ser du er fra Bergen.. jobber Helge på den oppsetningen du spiller i?

  Flott blogg du har 🙂

 6. kari sier:

  SV; tusen takk søte deg 🙂 gleder meg veldig selv til den dagen jeg står hvit brud <3

 7. Veronica S sier:

  @Melissa: værsego og i like måde.

  @Kari: takk i like måde du;)

  @Miss Ellie: Hmm..haha, eller med en som kommer hjem til deg og tygger dem for deg. Får det som sånn oppblåsbar i pakken.
  Jepp, stolt Bergenser;) Kjenner ikke absolutt alle enda, så vet ikke om noen Helge..
  Tusen takk, i like måde.

  @Kari: blir spennende;)

 8. kari sier:

  SV: Ja Precious er kjempe bra <3 Makan til film. Sterk, men utrolig bra 🙂

 9. Veronica S sier:

  @Kari: hmm.. virkelig.

Skriv et svar