mai 23

My Heart Is…

Didrik Solli-Tangen sitt om han vil ha det.. Jeg hadde ikke sansen for ham da han vant Melodi Grand Prix, men jo mer jeg hører sangen og jo mer jeg ser gutten på TV så liker jeg han. Ikke bare på grunn av utseende hans, for han er jo ekstremt kjekk da. MEN, fordi han svarer på spørsmål han blir stilt. Ikke går han rundt grøten, men han virker så nedpå jorden og så ærlig. Slikt liker man, og det er slikt man kommer langt med. Dessuten er det ikke mange 22 åringer som har så stor interesse for Opera som Didrik. Han synger alt mulig og liker masse musikk, men Opera er det som står hans hjerte nærmest. Det skjønner jeg, for han mestrer sitt fag utmerket. Jeg har tro på at Sverige, Danmark og Norge tar Topp3 i år i Eurovision Song Contest, i den rekkefølgen. Men ingenting gjør meg mer glad om Didrik vinner i år, for det hadde vært stort å vinne to år på rad.

Alt foregår jo i Oslo under Eurovision, jeg som bor i Bergen synes egentlig at de kunne hatt litt mer engasjemang til ESC her også, invitert aktuelle artister osv. Men neida, Bergen forblir Bergen og man må bare innfinne seg med tanken at man ikke får med seg alt. For jeg hadde hatt mer enn gjerne lyst til å ha med meg denne duetten live:

Duetten «Precious to me» som er sunget av Maria Haukaas Storeng og Måns Zelmerlöw, her sunget av Maria og Didrik.

Skal dere se Eurovision Song Contest finalen på lørdag?

Hva synes dere om Didrik?

Så til slutt vil jeg gjerne tipse dere om en sang dere kan berike iPodene deres med, når det skal klargjøres sommerens spillelister. Therese Ek er nemlig ute med en ny singel på iTunes: «Where I Belong». Sangen er kjempeherlig og passer godt til sene sommerkvelder, og formiddagene på stranden. La oss støtte Norske artister med å kjøpe musikken dems.

Veronica S

8 kommentarer

 1. kari sier:

  veldig enig 🙂 liker han bedre og bedre selv.. og kan ikke legge under en stol at han er drit kjekk <3 😉

 2. KAYSO sier:

  Tror ikke jeg skal se det. Grand Prix is not my style.. 😛

 3. Anne-Birthe sier:

  Didrik klarte seg godt som stand-in for Måns altså! Kjekke og talentfulle menn begge to. Jeg gleder meg masse til ESC-party på lørdag, kjekt når vi får glitter og paljetter til Norge 🙂

 4. Vi skal ha stor grand prix-fest og se finalen hjemme på lørdag 😀 hurraaa! DET kan man til og med ha i bergen!

 5. Mari sier:

  Flink, han! 😉

 6. Terese sier:

  Tenker å sjå finalen berre fordi den er i Norge egentlig. Didrik er ikkje så gale å sjå på for å seie det sånn.

 7. Veronica S sier:

  @Kari: hehe, sant;) Norge har lekkerbiskener de også;)

  @KAYSO: Jeg liker Grand Prix jeg. Ikke alle sangene da, men Grand Prix. JIPPI!

  @Anne-Birthe: Ja sant! Men helt ærlig lyst til å se Måns og:P Veldig kjekke og talentfulle. Gleder meg til fredag og lørdag! Glitter og glam.

  @CHRISTINAFRAAS: Wee, samme som meg. Vi er tre stk da, men blir knallmoro. JA det kan vi faktisk! Vi Bergensere er jo kjempeglad i glitter og glam!

  @Mari: Ja, han er det.

  @Terese: Hadde sett den uansett jeg, for å heie på Norge. Og siden jeg får mer og mer sansen for Didrik. Så blir jo det spennende å se hvordan Norge løser finalen, om du skjønner hva jeg mener.

 8. Annlaug sier:

  Skal ikke se, er som regel ikke hjemme da. Men føler kanskje at han ikke er det beste vi har å by på, litt for glatt for meg 😉

Skriv et svar