mai 26

Slippefest…

Er det noe jeg virkelig skulle ønske, så var det at jeg hadde privatfly og leilighet i Oslo. 10 Juni skal nemlig Maria Haukaas Storeng ha slippefest på Blå i Oslo. Og DU kan være en del av den. Bare å bestille billetter på billettservice og være 18 år. Hadde jeg vært rik og hadde hatt fri hadde jeg reist over, for hadde vært så herlig med en Maria konsert igjen etter gammelt. Er det noen av dere som skal og har lyst til å dele bilder så send en mail til mariaexpressen@gmail.com. Det hadde jeg og bestevenninnen min satt veldig stor pris på.

klikk på bildet for billettbestilling.

Gleder meg til det blir eventuelt Maria konsert i Bergen jeg. Satser på at det skjer i løpet av sommeren. EN konsert skal jeg i allefall ha med meg i år. Anbefaler alle som ikke har hørt denne damen live før å ta seg turen på konserten. Det blir nok en opplevelse dere sent vil glemme. Så synes dere hun er flink, så ikke utbli den 10 juni. Albumet hennes kommer 14 juni 2010.

Ellers må jeg virkelig si at jeg er kjempestolt av meg selv. Lest ut «Tusen Strålende Soler» boken. Det var en veldig sterk bok. Skal skrive litt om boken i morgen. Var ferdig å lese den 01:46 i natt, og da har jeg brukt akkuratt 14 dager på den. Jeg leser veldig seint, så dette var rekord for meg. Eneste nå så trenger jeg flere boktips. Helst ikke krim, i og med at jeg pleier å løse krimgåten før boken er ferdig og må sjekke slutten om jeg har rett, noe jeg mesteparten av tiden har.

Tenker du deg en tur på slippefesten til Maria Haukaas Storeng?


Har du noen boktips til meg?

Veronica S

8 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  Jeg vil også til Oslo på slippefest! Vi tar det igjen til sommeren *krysser fingre* Skal lage en ordentlig boktips-liste til deg, men kan anbefale alle bøkene til Cecelia Ahern.

 2. Jeanette sier:

  Da må du ikke røpe noe om boken i morgen, for da boikotter jeg bloggen din for en dag 😛
  Du kan lese Twilight om du ikke allerede har lest de bøkene? Eller Drageløperen? Den var fantastisk!

 3. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: Jaa..skal vi hyre privatfly? Cecelia Ahern ja, elsker jo p.s i love you… kanskje jeg skal gå til anskaffelse av en ny en av henne ja..;)

  @Jeanette: jeg skal ikke røpe noen ting du..bare skrive generelt. Ekke akkuratt twilightfan:P liker ikke sci-fi egentlig. Drageløperen har jeg tenkt på, har sett filmen da.

 4. Yvonne :) sier:

  SV: Nei, jeg kan ikke tro det jeg heller! De må jo være oppdratt til å tro at det er greit å slå:S

 5. Caroline sier:

  SV: Ja, du har nok rett. Det er jo et godt poeng i det du sier 😉

 6. Veronica S sier:

  @Yvonne: ja, tydeligvis. Man begynner å lure innimellom.

  @Caroline: hehe;) sant!

 7. tonje sier:

  skal ikke dit nei!..

 8. kari sier:

  SV: takk 🙂 ja jeg er helt enig med deg… det burde vært STRENGE straffer mot dop!

Skriv et svar