jun 26

Bop to the top…

Fredag måtte jeg virkelig slenge meg rundt, for fikk mail at vi skulle ha øving på High School Musical. Regissøren fra London har ankommet og han hadde veldig lyst til å hilse på hele gjengen, vi er en rimelig stor gjeng. Vi som er i gruppene Brainiacs, Thespians (dramagruppen), Jocks og Lead Roles fikk se dansegruppen in action på scenen. De var SUPERFLINKE. Snakk om spenstige hopp osv. Håper ikke han har forventninger til at vi lead roles er like spenstig. Fikk prøve oss i dansing vi også da, gikk egentlig ganske greit, for vi fikk enkle trinn å forholde oss til, så etter noen gjennomganger var vi ganske så flinke. Hadde også noen artige impro-øvelser på scenen, utrolig moro å ta instrukser fra en engelskmann som har erfaring fre West End liksom. DET er stort. Hvertfall for meg som er en sucker for musikaler og drømmer om å se en musikal eller fler på West End. Gleder meg til kurvfest med den unike High School Musical gjengen!
Helgen ser slik ut:
Lørdag: 12-18: Aladdin i fyllingsdalen.
19:30- … Kurvfest i Forum med High School Musical gjengen.
Søndag: 12-16: Aladdin øving i fyllingsdalen.
Ingen kan si at helgene ikke er innholdsrike. Gleder meg til å nyte timene med øving. Kommer oppdatering og forhåpentligvis bilder søndag.
Hvordan ser deres helg ut?

Veronica S

5 kommentarer

 1. Jeanette sier:

  Kos deg masse! Gleder meg til å se resultatene 😀

 2. Myrna sier:

  Det høres SÅ stas ut! Syns du er kjempeflink, og er kjempegøy å høre at du gjør så masse gøy om dagen 🙂 Slit’an med nye sko, artige farger som man blir glad av! Husker jeg solgte maaange av de da jeg jobbet på DNA. De er nok mye mer behagelig enn Vans’ene og de andre tøyskoene! Ha en good helg <3

 3. Veronica S sier:

  @Jeanette: takk snuppa;) du er så skjønn!

  @Myrna: du, det varmer så masse. Du er så god Myrna! Ja, skoene er helt fantastiske!

 4. Tonje sier:

  Var helgen bra da!? 🙂

 5. kari sier:

  Så moro 🙂

Skriv et svar