jun 28

That anything can happen, when you take a chance…

Har hatt en utrolig innholdsrik helg denne helgen. Lørdag møtte jeg Marina (som skal spille Sharpay i High School Musical) og vi tok bussen til byen der vi skulle treffe Anne og Hanna Carina som vi skulle reise videre med til Fyllingsdalen med for Aladdin øving. Marina spiller ikke i Aladdin, men var med for å se på. Vi ankom Fyllingsdalen Teater der vi møtte Stine, Henriette og Mirabelle også. Hele dagen var viet til dansing, og det skal sies at vi danset faktisk i 6 timer! Ganske så sliten etter de timene med dans, jeg hadde egentlig en kjempedårlig dag når det kom til leddene og slet meg igjennom det hele med kun en liten pause. Vi har en helt fantastisk koreograf, Ann-Terese. Kjempestreng, men så vanvittig dyktig og hun er veldig snill selv om hun er streng. Lærer i allefall utrolig masse av henne og hun er fantasisk dedikert til det hun holder på med. Et utrolig menneske.
Etter dansing (etter å ha hang på Fyllingsdalen Teater fra 12:00-18:00) så ble vi kjørt av vår kjære regissør for Aladdin, Jørn hjem til Anne. Der skiftet vi og smurte rundstykker til den store gullmedalje. For på taptet var kurvfest med High School Musical gjengen. DET var virkelig kjekt altså, så om vi liksom ikke hadde danset nok på Aladdin, så var både meg, Anne, Stine og Henriette og svingte oss på High School Musical også. Kjempemoro.

Søndag var jeg helt ødelagt, så jeg kom meg ikke på Aladdin øving, noe som jeg synes var trist. Men sier leddene stopp, så sier dem stopp, jeg skal leve med dem resten av livet. Men går nok bedre når jeg starter på nye medisiner, for nå går jeg nesten ikke på medisiner så det er derfor jeg har veldig vondt. Så søndagen gikk til daffing, solte meg i hagen og hadde noen småturer med hunden. Deilig å slappe av med mamma og min bror. Men savnet Aladdin gjengen.

I dag har jeg vært på jobb, koselig å se alle ungene igjen etter helgen. Etter det var jeg på shopping med mamma. Kjøpte meg en ny dongri bukse på Cubus, to topper på Cubus, tre basic topper på Risøe og Regines Bok. Den gleder jeg meg virkelig til å lese. Fulgte bloggen hennes og jeg satt så og si med tårer i øynene hele tiden, så tror jeg må ha tørkerullen tilgjengelig når jeg begynner å lese denne.

Hvordan har mandagen deres vært da? noen som har lest Regine sin bok?

Sorry, men ble ingen bilder, men om noen av de andre legger ut bilder fra HSM festen så skal jeg spørre om å få låne.

Forresten, Maria Haukaas Storeng giftet seg på Lørdag, fantastisk! Hun og Hans Marius er så nydelige.

Veronica S

5 kommentarer

 1. Jeanette sier:

  I dag har jeg hentet vitnemålet på skolen, senere løp jeg rundt og ordnet ting for i morgen! Det var koselig å treffe på dere i dag 😀 <3

 2. kari sier:

  SV: Ja her er det mange forskjellige meninger om tiara 🙂 jeg synes det er veldig vanskelig 😛 hehehehe. Men finner vel ut av det 😀
  Hvordan har du det om dagen søta? <3

 3. Cindy :) sier:

  Hørtes virkelig ut som en begivenhetsrik helg! Og Maria var en vakker brud!

  SV: Takk så mye! Trives veldig godt «i hodene» til folk – og spesielt når jeg får gjøre så store forandringer! Hår har veldig mye å si, og lillebror ble virkelig en flott gutt nå! 🙂

  Ønsker deg en strålende dag! 🙂
  *Klem*

 4. Maria sier:

  Så kjekt det høres ut å være med i en musikal. 🙂 Men jeg er enig i at det er viktig å lytte til kroppen sin. Du kan jo ikke bytte den ut hvis den blir ødelagt – lykke til med Aladdin. 🙂

  PS. Hadde ikke fått med meg at Maria Haukaas Storeng hadde giftet seg gitt. 🙂

 5. Miss Ellie sier:

  Jeg skal jobbe 5 dager på rad nå :-s Blir mye jobbing i sommer, men litt fridager innimellom 🙂
  Nei, har ikke lest boken hennes!

Skriv et svar