jul 06

leaving soon…

To konsentrerte jenter, jeg er i lilla

I helgen har jeg vært hos mormor og morfar i Sunnfjord og kost meg. Tatt årets første bad i sjøen og det var SINNSYKT kaldt. For å si det sånn, det er lite som minner om sommer på Vestlandet for tiden, men torsdag var været ganske bra så vi tok fram bikinien og kastet oss i sjøen (etter nesten en times nøling på kaien kom vi oss uti). Det var meg, min bror og kusinen vår Mariel. Min fetter Aleksander ble stående på kaien og ta bilder. Skal få innpå de bildene når jeg finner bildekabelen. Ellers fikk jeg truffet de gode kameratene mine igjen etter en god stund vekke fra dem faktisk. De er noen gode gutter og det var kjempekjekt å ta seg en liten fest med dem. Er jo tradisjon å reise første helgen i juli sammen ut i havgapet. Ikke minst så var jeg med Merete igjen, hun hadde jeg ikke sett på 2, 5 år, og det er virkelig lenge siden, så henne var det ekstra stas å henge med igjen.

I går var jeg hos legen, måtte ta en vaksnine mot lungebetennelse. Er på grunn av den nye medisinen jeg måtte ta den vaksinen, skal egentlig ta svineinfluensa vaksinen også, men den nekter jeg å ta. Legen sa det var i orden at jeg droppet den, men denne mot lungebetennelse måtte jeg ta. Så i dag morres så ble jeg stukket i armen, ble kvalm, bleik og måtte sitte litt over 20 minutter på legekontoret før jeg fikk gå på jobb. Verker litt i skulderen fortsatt, men kvalmen er heldigvis borte. La oss bare håpe jeg ikke får symptomer på forkjølelse, for det orker jeg ikke. Skal jo snart ta den nye leddgikt medisinen. Jeg som hater nåler blir stukket masse for tiden.
Etter jobben kom Anne-Birthe bort en tur på jobben, der fikk vi låne barnehagen litt der vi hørte på musikk. Anne-Birthe lærte meg en sang på piano også, så stakkars tror hun er dritlei den sangen nå, men jammen ble vi flinke til å spille tostemt. Jeg som aldri har spilt noe mer enn Morgenstemning og Lisa gikk til skolen på piano kan nå en sang der man bruker begge hender, wii.  Er ganske stolt av meg selv.

Ellers reiser meg og Anne-Birthe seinere i kveld til Halden, vi vender nesen mot Allsang På Grensen der vi skal få med oss Maria Haukaas Storeng og den kjekke Måns Zelmerlöw. Akk, vi gleder oss sinnsykt mye.

Ser jeg deg på Allsang i morgen? Innspillingen er da i morgen Onsdag, mens programmet sendes på torsdag klokken 20:00 på TV2.

Så folkens, hvordan er sommerværet hos dere? Har dere badet?

Veronica S

4 kommentarer

 1. Jeanette sier:

  Så bra at du koste deg masse hos morfaren og mormoren din! 🙂
  Jeg nekter også å ta svineinfluensa vaksinen! Den er litt skummel siden den er så ny og usikker, med litt for mange bivirkninger syntes jeg! Kos dere masse i Halden jenter! Og håper du lager et innlegg om hvordan det var 😀 Jeg er så misunnelig, så er gøy å høre hvordan det var! Kanskje jeg heller kan ta turen neste år! 😀

 2. kari sier:

  Bra du har tatt vaksinen søte du og godt å høre at du har kost deg <3

 3. Siv sier:

  huff, jeg har ikke vært i nærheten av vannet i år :p
  kaldt, kaldt, kaldt :s
  kos deg på allsang 😀
  xxx

 4. Myrna sier:

  Så kjekt at du koste deg hos besteforeldrene dine! Hørtes veldig koslig ut! Men skjønner ikke at dere turde å bade…iiiiiskaldt jo! Vikinger! Hehe 😉
  Håper ikke du får symptomer på forkjølelse. Og regner med dere kommer til å STORkose dere på Allsang på Grensen, ta en trall for meg óg da 😉 Klem

Skriv et svar