jul 15

Back again!

Haha, jeg har vært lenge vekke fra bloggen nå, men vet dere, jeg tok meg en fortjent skriveferie. Har hatt det helt utrolig de siste ukene. Det hele startet kvelden 6 Juli da meg og bestevenninnen min Anne-Birthe reiste med nattoget til Halden for å oppleve Allsang På Grensen. DET var virkelig en uforglemmelig aften. Vi fikk treffe Maria Haukaas Storeng, Hans Marius Hoff Mittet og ikke minst Måns Zelmerlöw. Maria er alltid like koselig og hun synes det var så lenge siden hun hadde sett meg og Anne-Birthe at hun tok seg kjempegod tid til å prate. Vi prata om alt, sang med på Måns sine lydprøver og danset litt.

Jeg vet det er tagga ME, men jeg er i ME og bloggen er www.mariaexpressen.wordpress.com

www.mariaexpressen.wordpress.com jeg er en av ME ene derfor er det tagget ME. Jeg er da som dere skjønner hun i turkis.

Vi var omtrent hele dagen på Fredriksteen Festning i Halden, fordi vi fikk gjestepass;) Kjempestas! Vi møtte også Måns Zelmerlöw som sagt, kjempekjekk og koselig svensk kar.

En av Nordens peneste menn, virkelig!

Skal ikke skrive så mye om Allsang, men om dere vil lese mer om opplevelsen så kan dere lese på www.mariaexpressen.wordpress.com. Som er meg og Anne-Birthe sin blogg.

Forresten, så dere meg på TV? Jeg var henne som fikk Måns på fanget! sprutrød i ansiktet (selv om mesteparten av rødheten skyltes solbrenthet).

Ellers har meg og Anne-Birthe vært på TOPP20 i går. Der så vi Didrik Solli-Tangen og en hel del andre artister. Kjempekjekt, men det morsomste er jo etterfesten. Skal virkelig sies at kjendisene heller innpå så det var den ene mer beruset enn den andre. Didrik rulte dansegulvet sammen med Samsaya forresten. Haha, dødsbra.

Meg og Anne-Birthe var også på kino og så Streetdance i 3D, FANTASTISK bra film, anbefales.

Ellers har jeg nytt den solen som har kommet og gått i Bergen med noen gode turer med hunden. Blir ikke noe særlig reising på meg.

Hva har dere og hvor mange av dere reiser bort i ferien? Noen fler som skal være hjemme?

Veronica S

12 kommentarer

 1. Tina sier:

  sv: Utrolig koselig å høre! Tusen takk! 🙂

  Høres ut som du har hatt det storveis!

 2. Stian sier:

  SV: Ja, det har jeg faktisk ikke tenkt så mye over.. men et godt alternativ i grunn! 🙂
  Kommenterer sjelden tilbake til spammere, det hender jeg kommenterer tilbake på folk som skriver noen positive ord.. men tror egentlig mange av de som skriver det gjør det med alle.. at de kun limer det inn! ;-P

  -Stian / http://www.stianmoen.blogg.no

 3. Helene sier:

  Bra du har kost deg! Jeg har hatt min feire allerede, så nå er det bare å være hjemme til skolen starter 🙂

 4. Anne-Birthe sier:

  Fine bilder!! -må ha hatt god fotograf 😉
  Høres ut som du har hatt det kjekt! -må ha hatt godt reisefølge 😉

  Neida, men veldig fine bilder og utrolig kjekt både allsang og topp 20 🙂

 5. kari sier:

  Hurra for at du er tilbake 😀

 6. Veronica S sier:

  Så kjekt å høre;) du er bare skjønn Kari.

 7. Veronica S sier:

  ÆH, jeg glemte å skrive at det var du som hadde tatt bildene, sorry vennen. Ja, en veldig flink fotograf og et helt fantastisk reisefølge!

 8. Veronica S sier:

  Jada, hatt det supert!

 9. Veronica S sier:

  hehe;)

 10. Veronica S sier:

  masse å finne på hjemme da;) selv om det regner i bergen! ser ut på din blogg og at du har hatt en fantastisk ferie;)

 11. Jeanette sier:

  Bra dere koste dere! Søte bilder 😀

 12. Veronica S sier:

  @Jeanette: takk vennen;)

Skriv et svar