jul 16

Changes…

Utenom Maria Haukaas Storeng er det en annen kvinnelig artist jeg hører masse på og beundrer veldig mye. Det er artisten Myrna Braza. Dem som husker rapperne i SPETAKKEL som suste på radioen med sangen «Kem Råkker» på kar Bergensk, husker kanskje hun som synger i bakgrunnen (s-p-e-t-a-dobbel k-e-l), DET er Myrna. Bare se her:

Første sangen jeg hørte av Myrna Braza var «Anything» (som jeg dessverre ikke finner på youtube så jeg kan legge inn link her) og jeg var solgt. Sangen, teksten og Myrna sin stemme var bare unik. Etterhvert som jeg hørte på musikken hennes, jo mer og mer så steg sansen for denne damen med den vakre soul stemmen. Ja, for det er soul hun synger og hun gjør det så utrolig bra. Hun gav ut debut albumet sitt Free As A Bird i 2009 og holder i disse dager på med album nr 2. Free As Bird albumet er blitt mye spilt hos meg både i cd spilleren og på iPoden min. Ikke minst når jeg sitter på data. Albumet er blandet drops, noe litt uptempo og noe rolig soul. Balsam for ørene om man kan bruke uttrykket.

Tittelsporet. Danseren i videoen er Myrna sin søster Belinda Braza, faren til Myrna er også med i videoen.

Jeg har vært så heldig og truffet Myrna, jeg ble til og med takket i albumet hennes. Det er veldig stort for meg, hun er virkelig dyktig. Er det en jeg har kjemperespekt for så er det Myrna og det hun har oppnådd. Hun var en av artistene på Norwegian Wood i år også. Denne jenten er like vakker på innsiden som på utsiden.


Changes, en av favorittsangene mine av Myrna.


Myrna Braza og Ove Kenneth «Achè» Nilsen – «Part Time Lovers» fra Beat for Beat 2007

For å lese mer om Myrna kan dere besøke hennes offisielle side, fanside, facebook eller bloggen hennes. Albumet hennes «Free As A Bird» kan dere kjøpe via iTunes, Platekompaniet, CdOn.com og på Amazon.

Er det en som virkelig kommer til å nå kjempelang med musikken sin så er det Myrna. Hun skriver også tekstene sine og lager musikken selv! Med hjelp av produsenten TomTom da, som er helt fantastisk han også.

Noen av dere som har hørt om henne før?

Veronica S

10 kommentarer

 1. Helene sier:

  Veldig kul musikk 🙂 🙂 har ikkee hørt om henne, så takk for tipset! ;D

 2. Therese sier:

  i følge japanerne så dreper de hvaler og delfiner for å utføre forskning på de, noe som ikke er sant. Nå dreper de minst 900 hvaler hvert år, selv om det ikke er lov. Å de dreper uskyldig delfiner

 3. marnaa sier:

  sv: tusen takk 🙂

 4. Sv; Ingen dumme personer, det, nei 🙂 Maria er et flott menneske, hun også.

 5. Anne-Birthe sier:

  Så flink som du er til å promotere Myrna er det klart jeg har hørt om henne, og hun er uten tvil veldig talentfull!

 6. kari sier:

  LOVE IT <3

 7. KAYSO sier:

  Hadde ikke hørt om henne før jeg 🙂

 8. Maria sier:

  Jeg har ikke hørt om henne før, men likte iallefall det jeg hørte her 🙂

 9. Jeanette sier:

  Jeg har hørt om henne ja 😀 Hun er veldig flink 😀

 10. Veronica S sier:

  @Helene: ja sant, hun er kjempedyktig. er du i bergen neste gang hun spiller så må du bli med å høre;) værsego’

  @Therese: tragisk.. årg jeg blir så sint.

  @marnaa: værsego’

  @Torunn Galina Nygaard: hehe sant;) Ja;)

  @Anne-Birthe: Jeg vet, men det er ikke vanskelig å promotere en som er så flink som henne. Hehe, du er jo prenta inn med Myrna du, like mye som Maria;) skjønne deg.

  @Kari: wee;) nice;)

  @KAYSO: nå har du:P hehe

  @Maria: så bra;) hun er virkelig flink.

  @Jeanette: Ja sant;) Hun er virkelig det.

Skriv et svar