jul 20

Something strange is accuring…

Innlegget er skrevet Mandag 18.07.2010, men glemte å publisere.

I dag har jeg vært på High School Musical øving. Kjempeartig, for nå er det virkelig en stund siden jeg har vært på øving så trengte denne øvinger ja. Sammen med meg på øving  dag var Anne (Sharpay), Marina (Sharpay) og Stine (Jackie Scott). Ja, så øvde Michelle (Gabriella) sammen med oss en liten stund, men hun fikk gå hjem igjen siden hun hadde allerede vært der noen timer. Disse jentene er her noe helt fantastisk flinke til å synge allesammen. Jeg føler meg litt malplassert sammen med dem, for helt seriøst så er de superflinke. Ikke bare til å synge, men de er helt unike på skuespillerfronten også. Ser at jeg har en del å jobbe med ja. Skal i allefall jobbe mer med det lave registeret mitt OG det å synge med mer volum. I følge meg selv kan jeg godt synge lavt eller dele ut FK sine hørselsvern før forestilling når jeg entrer scenen som Martha Cox med solo, så vi får se. Øves skal det i hvertfall, skal ned igjen på fredag.

Masse sang hadde vi i dag og det er veldig moro, selv om alle er så flinke og jeg hekter meg på. Maria og Øyvind, som er sanglærerne våre og leder øvingene er helt unike. Ikke bare synger de selv råbra, men vi får så mange gode råd og de gir oss masse motivasjon. Mer dedikerte mennesker skal man faktisk lete lenge etter. De bruker sin tid for å lære oss sang-teknikker osv. Etter sang seansen så var vi en tur nede på scenen i Forum, der HSM settet virkelig begynner å ta form. Er helt imponert over den store scenen. Blir så moro å se den helt ferdig. Vi leste en del fra manus og prøvde oss i en del scener, meg og Stine var en del andre roller mens Sharpay’ene var Sharpay. Kjempemoro å prøve seg i noen roller som man ikke skal spille selv.

Ellers har jeg ikke gjort så veldig  mye mer i dag sånn sett, ikke som jeg har så lyst til å skrible ned på bloggen. I morgen skal jeg en tur i stallen med Anne-Birthe. Nå er det ca 5 mnd siden jeg har sett Rigel, og jeg gleder meg vilt til å se den vakre hesten igjen. Savner han kjempemasse, så blir moro. Blir nok en hel dag i stallen omtrent vil jeg tro.

Så forretsen, da jeg kom hjem så jeg på nett-tv sendingen av Lotta på Liseberg. Fader så mange kjekke allsang programmer de har i Sverige da. Maria Haukaas Storeng og Måns Zelmerlöw var blandt artistgjestene og de er jo bare helt utrolige.

En dag skal jeg bli like flink som Maria.

Hva har dere bloggere bedrevet dagen med da?

High School Musical billettsalget har startet. Billetter kan dere kjøpe HER, men jeg er enda ikke sikker på når jeg skal spille Martha, siden vi er tre stykker som deler på rollen. Så om dere vil se meg får dere vente med å kjøpe billetter.

Kommer du og ser?

Veronica S

8 kommentarer

 1. Jeanette sier:

  Wow, de var jo enda flinkere live. Er det mulig? 😀
  Jeg venter med å kjøpe billetter 😀

 2. Anne-Birthe sier:

  Det er bare å synge ut Veronica, for du er seriøst kjempeflink og det er noe jeg virkelig mener. Du må ikke være så streng med deg selv 🙂
  Skulle veldig gjerne sett deg i HSM, hadde jeg vært hjemme skulle jeg tatt turen!

  <3 M&M, duetten blir bare mer og mer fantastisk!

 3. Pernille sier:

  Tusen, tusen takk 🙂

 4. Veronica S sier:

  @Jeanette: du er så skjønn, ja det er mulig..bare vent til du ser mitt klipp fra allsang.. hehe.. det er bra det;)

  @Anne-Birthe: hehe, takk Anne-Birthe, du er verdens besteste! skal nok få skvisa deg inn på en øving du! JA, den duetten er knall

  @Pernille: værsego’

 5. Tonje sier:

  vært på reke/grillparty 😀

  SV: takk for kommentaren :):) ha en fortsatt fin sommer!

 6. Kamilla sier:

  Er det dere som spiller HSM i Bergen? Har veldig lyst til å se på, men bor like ved Oslo, så det blir kanskje litt langt. Spilte selv i norgespremieren på HSM på Lillestrøm, og det var utrooolig gøy!!! Gled deg masse!!!!

 7. kari sier:

  SV: takk for god kommentar søte du og jeg kunne ikke vært mer enig! Stå på!

 8. Veronica S sier:

  @Tonje: så kjekt da;)

  @Kamilla: Jeg er en av dem som spiller ja, jeg skal spille Martha Cox. Om du får anledning håper jeg du kommer og ser på;) For er HELT sikker på at dette blir storveis. ÅH så kult, hvem spilte du da? så utrolig kult… ja jeg gleder meg sinnsykt masse, er helt inn i sangene osv du aner ikke;)

  @Kari: værsego’ søte deg!

Skriv et svar