jun 10

BUSY girl..

Oj, jeg har ikke blogget på en stund, men jammen har jeg vært travel. Fredag 4 juni var jeg sammen med mine vakre kollegaer på Sommerfest/avsluttning. Vi var på Sniff Grinders/Frikar Dance Company forestilling i Grieghallen i Bergen. Det var en helt fantastisk danseforestilling, som jeg gjerne skulle sett en gang til. Skulle egentlig vært på High School Musical øving, men fikk lov til å droppe den siden jeg skulle med kollegaene mine. Etter forestillingen ruslet vi litt rundt i byen, for bordreservasjonen var klokken 20:00 og forestillingen var ferdig 18:50. Vi satte oss tilslutt på EGON der vi hadde bordreservasjon til 20:00 og tok oss en cider, noen vin og  nøen øl. Vi var hele 15 stk og det var virkelig koselig. Følte meg også vel med outfit en min den kvelden, det er faktisk ikke ofte jeg føler meg veldig vel i mine antrekk. Men tunikaen var nyinnkjøpt for anledningen.

Tunika: Vero Moda.
Tights: H&M
Bolero: Vero Moda (er noen år gammel)
Sko: England
Klokke: CMYK
Armbånd: 18 års presang fra mamma og min bror, Bjørklund.
Klemmer: H&M

Lørdag 5 Juni var jeg på første møte med Aladdin gjengen for litt info. Det blir en herlig gjeng å spille med, en god blanding mellom voksne og småtasser. Håper virkelig ikke denne forestillingen og øvinger kræsjer med High School Musical øvinger. Jeg skal for det meste danse i Aladdin i en ganske så utfordrene kostyme, dere får bare smøre dere med tålmodighet med å se bildet av det. Kan i allefall si at meg og hun andre jenten som skal stille i det kostymet er rimelig skeptiske, men vi tar en utfordring på strak arm. Man blir jo rik på erfaringer og skal man satse litt innen dette så må man ta kjangser. Gleder meg i allefall masse, men tror egentlig den værste utfordringen blir å gå på høye hæler for der sliter jeg enormt.

Søndag 6 Juni var jeg på øving med High School Musical gjengen. Fikk ikke vært på øving fredag med hovedrollene og Brainiac gjengen, men fikk litt sangøving med Thespians (dramagjengen) gjengen. De som da er i drama-klikken i skuespillet. Vi hadde faktisk mest øving på scenen følte jeg, leste rollen som Miss Darbus jeg siden jeg egentlig ikke hører til den gjengen. Var en moro utfrodring det og, for hun er en rolle som er vanvittig teatralsk. Føler meg virkelig heldig som får oppleve disse tingene, elsker jo musikaler og det er dobbelt så moro å være en del av det selv.

Mandag 7 Juni Var jeg i byen sammen med Anne-Birthe. Vi skulle se Anne fra Teaterskolen/High School Musical og Aladdin spille Holberg dialoger på Logen i Bergen sammen med klassen sin. Var veldig kjekt å se dem i aksjon, selv om meg og Anne-Birthe måtte gå tre kvarter før de var ferdig. Var siste dagen på Teaterskolen før sommeren nemlig så skulle en tur opp på Forum for å få med meg siste timen. Anne-Birthe fikk være med i timen og måtte til og med være med og spille sirkusdyr. Må virkelig slenge med at det er herlig å ha bestevenninnen sin hjemme i Bergen igjen.

Tirsdag 8 Juni var faktisk den ene dagen jeg har fått slappet litt av. Hadde meg en tur ut og børstet hunden min som røyter noe så grådig for tiden. Er for tiden 50% sykemeldt så hadde formiddagen fri også da klokken var 17:00 var jeg på halv P-dag med de på jobben i barnehagen. Ting må planlegges i barnehager og, det er jo rett etter sommeren vi får inn nye barn også. Turen gikk på sykkel til og fra så fikk trimmet litt også. Kvelden ble avsluttet med Frustrerte Fruer og Privat Praksis hjemme.

Onsdag 9 Juni hadde min kjære bror bursdag, han er ikke så lillebror lengre når han er blitt 21 år. Vi feiret den da jeg kom hjem fra jobb. Det strålende været i Bergen. Kan si at jeg hadde det helt fantastisk på jobb i det nydelige sommerværet og det er så moro når de små får gå rundt i lette klær og går bananas i sandkassen. Da jeg kom hjem var det pizza, brownies og is som ventet. Vi så også film, My sisters keeper, den anbefales på det sterkeste.

I dag har jeg vært med mamma på Lagunen og shoppet litt. Kjøpt meg 3 sommerkjoler og tre topper. Veldig fornøyd med kjøpene, de tre kjolene kjøpte jeg på Risøe og de kostet kun 129 kr. En tunika/bluse på Cubus og to tunika/bluse på Vero Moda 2 for 200 kr. Vært har vært kjempenydelig i Bergen i dag og, godt over 20 grader så har ingenting å klage på. Skulle bare ønske jeg var i Oslo i dag på realisekonserten til Maria Haukaas Storeng som er på BLÅ i kveld.

Nå merker jeg at Ole med paraplyen snart finner meg og drysser søvn i øynene mine. Best å være opplagt, for blir en travel helg.

Fredag: Jobb og rett etter jobben er det HSM øving fra klokken 18:00 og utover.
Lørdag: Aladdin øving fra klokken 12:00
Søndag: Aladdin øving fra klokken 12:00, men skulle heller vært på Norwegian Wood og hørt Myrna Braza da.

Forresten, så skal jeg på Allsang på grensen i Juli og gleder meg som en unge, er heldigvis en ukedag og jeg har fått fri. Ikke kræsjer det med øvinger på High School Musical og Aladdin heller. Skal høre Maria Haukaas Storeng synge sammen med Måns Zelmerlöw og det gleder jeg meg MASSE til.

Maria sitt album kommer ut på mandag også, håper flest mulig vil kjøpe albumet hennes. Her kan dere høre noen smakebiter:

Make My Day Extra Mile Precious To Me

Hvordan har deres uke vært hittil?  Flere som driver med teater og slikt her forresten?

Veronica S

6 kommentarer

 1. Virkelig hatt mye å gjøre du, den kjolen var kjempefin!

  //liker også sykler med andre farger, denne ble ikke så knall i fargen som jeg hadde håpet på. Men er fornøyd likevel 😉
  Sykker er en fantastisk oppfinnelse, nesten så jeg samler på dem for jeg har 4stk… :S

 2. Anne-Birthe sier:

  Var kjempekjekt å være med på teaterskolen, gøy å se på så flinke mennesker 🙂

  Både det du gikk med og håret ditt var kjempefint:)

 3. søt tunika 🙂

 4. Jeanette sier:

  Du er så nydelig! <3 Og gleder meg MASSE til å se Aladdin!
  For en travel uke du har hatt! Jeg har ikke vært en like travel jente, men nesten med jobb og eksamens forberedelser. I dag kom jeg opp i norsk muntlig, med temaet 'språket på 1800-tallet'. Så det er det jeg kommer til å bruke helgen min på! Blir sikkert like gøy som det høres ut! 😛

 5. Cecilie M sier:

  Du store tid – travelt, ja!! Men mange kjekke ting du har gjort på, heldigvis! 😀

  Det antrekket på bildet var virkelig supert – utrolig søt kjole!!

 6. Veronica S sier:

  @Loose threads: Ja, haha. Tusen takk! Oj 4 stk, jeg har en og er egentlig fornøyd med det siden den er i en sprek farge.

  @Anne-Birthe: Haha, flinke mennesker ja;) Vi er skikkelig gode:P Takk vennen!

  @life of nikky: Takker og neier.

  @Jeanette: Det er du og vennen! Jeg gleder meg til å se deg blandt publikum. Jeg har hatt det travelt ja, men du har nok vært travel du og. Synes det å lese til eksamener er travelt jeg. Åh, 1800 tallet er jo romantisk da;)

  @Cecilie M: Ja, hehe. Det er best når det er moro-travelt. Tusen takk;) Betyr masse coming from you!

Skriv et svar