jun 16

My heart is singing…

High School Musical sanger, Aladdin sanger og ikke minst traller jeg masse på alle sangene på Maria Haukaas Storeng sitt nye album. Det kom ut på Mandag og jeg simpelthen er veldig forelsket i hele albumet. Maria har gjort en vidunderlig jobb og har du enda ikke kjøpt albumet så kan du kjøpe det hos Platekompaniet eller på iTunes. Det er virkelig verdt pengene.

Igjen har jeg hatt en travel uke. Fredag var jeg på High School Musical øving med både Brainiac gruppen og Lead roles gruppen. Vi sang kjempemasse og hadde det kjempemoro. Det er en herlig gjeng altså. Lørdag var det klart for seriøs Aladdin øving. Denne musikalen har premiere før High school Musical så her er vi virkelig i gang med dansing. For det er danse jeg skal i Aladdin. Vi har en sinnsykt flink koreograf, men hun er veldig streng da. Tror det er best sånn sett, fordi vi må jo lære og skal ikke svinse rundt som noen idioter heller. Har egentlig aldri hatt noe skikkelig koreografi heller så dette er kjempespennende. Gleder meg til neste øving. Søndag var jeg også på øving til Aladdin men da var det sang på hele gjengen. Vi øvde litt på opptog scene osv. Tror dette blir veldig veldig bra.

Mandag var jeg faktisk en liten tur på jobben på sommerfest i barnehagen. Kjempekoselig og vi var jo utrolig heldig med været. Etterpå var jeg i byen med Anne-Birthe og hang opp Maria Haukaas Storeng plakater, mer om det kan du lese HERMariaExpressen sin blogg. Var egentlig veldig moro. Tirsdag, eller i går var jeg på jobb. Er kjempekoselig å være på jobb, ungene er så skjønne og når vi i tillegg får kjempefint vær så kan man ikke klage. Etterpå var jeg og Anne-Birthe i byen igjen. Vi så Sex And The City 2. Filmen var ganske bra, den kunne sikkert vært litt kortere, men ellers var den kjempegøy. Er verdt å se for en SATC fan i allefall. Har det alltid moro sammen med Anne-Birthe. Veldig ubeskrivelig å ha bestevenninnen sin i Bergen igjen. I livet har mange gode venner, men er alltid noen som blir de beste og man setter litt ekstra pris på. Dessuten er Anne-Birthe en man virkelig kan stole på.

I dag har jeg hatt meg en tur ned på Haukeland sykehus for å ta noen blodprøver. Skal jo begynne på nye medisiner for leddgikten, men de hadde jo da rota litt med mine blodprøver så jeg måtte ned igjen. Ikke helt det jeg synes er morsomt å gjøre en dag man har «fri». Fikk heldigvis slappet litt av etterpå og resten av dagen har egentlig gått mest i det og tur og lek med verdens nydeligste vofs, nemlig min egen Lexie. Verdens søteste hund.

I morgen er det jobb igjen, gleder meg!

Hvordan har deres uke vært? Følger alle med på VM i fotball eller? Skal dere kjøpe Maria sitt nye album?

Veronica S

4 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  Prøver så godt jeg kan å unngå fotball-VM, huff! Hehe.
  Vet ikke om du husker det, men jeg kjøpte Maria sitt album sånn ca samtidig som deg 😉 Uten tvil årets beste kjøp 😀
  Setter stor pris på at du er glad for at jeg er hjemme fremfor å være sur for at jeg er halve året i Irland 🙂 Skjønner at det ikke er så kult, men du er jo alltid støttende! 🙂

 2. Sharin Linea sier:

  Når jeg var liten var jeg å så Aladdin på disney on ice, det var kjempe morro. Skulle gjerne opplevd det igjen. Jeg er ikke noe stor fan av VM akkurat, syntes det er noe skikkelig dritt. Uken min har vel gått ganske fort egentlig. Ikke skjedd noe spess.

 3. Myrna sier:

  klem til deg!

 4. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: hehe, ja sant. Hadde nannskog spillt hadde det vært andre boller. Åh, gjorde du… wow, takk for at du minte meg på det.. *gee humor:P* Jeg setter alltid pris på deg vennen! uansett!! Veldig glad i bestevenninnen min vettu.

  @Sharin Linea: Åh, Disney On Ice er jo fantastisk! Var og så det i 2005 tror jeg det var, herlig opplevelse. Så ikke Aladdin da, men det hadde nok vært knall. VM nei, huff. Håper der skjer noe spennende i helgen da.

  @Myrna: Duu er jo bare skjønn. Klem tilbake.

Skriv et svar