jun 21

En øvingshelg…

Helgen har gått med til øving på Aladdin på Fyllingsdalen Nye Teater. Vi har sunget for full hals og føler vi har begynt å kunne sangene. Vi har en del kreative påfunn i pausene da, vi fant en sprittusj og alle oss «eldste» jentene pyntet hånden vår med «Kake Til Meg», hvor det kom fra aner vi ikke.

Meg, Stine, Eirin, Hanna Carina, Anne, Henriette, Mirabelle (tror det er den rekkefølgen).

Lørdag hadde vi øving på to av sangene vi skal synge felles. Vi var en ganske stor gjeng og det er en fin blanding mellom voksne mennesker, oss litt yngre voksne, litt yngre enn oss igjen og tilslutt de helt små. Noe variert sang kan man si, men morsomt å se hvordan det utvikler seg. Vi skulle egentlig danse, men koreografen sin sønn var syk så da ble det ikke dansing Lørdagen. Da jeg kom hjem gjorde jeg som sikkert de fleste andre, jeg benket meg foran TVen og fikk med meg det som var igjen av Kronprinsesse Victoria av Sverige sitt bryllup. FY så vakker hun var. Hun kledde det så godt den enkle brudekjolen. Vakkert slør og hun var virkelig en prinsesse som endelig fikk sin elskede Daniel. Jeg gråt jeg, fikk jo ikke sett vielsen da, men uansett er jeg en sucker for bryllup. Alltid hatt sansen for Victoria av Sverige. Ikke minst så elsker jeg å se alle kjolene som de kongelige har på seg. For en gangs skyld så Kronprinsesse Mette Marit normal ut, har ikke sett henne så fin siden hun hadde en dansk stylist da de var i Danmark i en eller annen begivenhet. Prinsesse Märtha Louise har jeg virkelig sansen for og hun hadde en drøm av en rosa kjole da. Ikke minst så var Prinsesse Madeleine sin kjole kjempenydelig.

Følger med på prinsessebryllup

Så dere bryllupet? Hva synes dere om kjolene, og brudekjolen spesielt?

Søndag var vi klar igjen for øving, møtte Hanna Carina og Anne i byen for å ta bussen til teateret. Vi fikk vite at dansingen utgikk igjen, så vi var med på sangøving og vi øvde igjennom en av scenene i stykket. Kjempeartig. Vi har også øvd på et opptog med sang osv. Ting begynner å komme på plass og vi var en del mindre på øving i dag. Er delt inn i A-D grupper, A gruppen er med i alle forestillingene (jeg er i A gruppen) så vi øvde sammen med B gruppen i dag. Siden det ikke ble dansing så ble vi igjen litt for å se på Anne som skal spille Jasmine og Stine som skal spille tjeneren hennes øve på en scene sammen med noen andre. Jeg gikk tidligere enn de andre, for jeg skulle nemlig hjem og se Prinsessen og Frosken filmen sammen med mamma. Rakk å ta litt random bilder fra øving i dag da.

Her øver de på en scene med Jasmine

Las Vegas damene Hanna Carine & Meg

Sniktitt på noe av kostymene

Utenfor Teateret, de har hatt oppe Askepott

Prinsessen og Frosken var forresten en sjarmerende film. Jeg har en forkjærlighet for Disney filmer og denne kom inn i rekken av mine favoritter. Den som er høyest på listen er Skjønnheten og Udyret.

Liker dere Disney filmer?

Veronica S

15 kommentarer

 1. kari sier:

  Søte voffen med tiara 😀

 2. Jeanette sier:

  Jeg så hele bryllupet, og jeg ble litt frustrert når nrk bestemte seg for å slutte å sende bryllupet FØR valsen og fyrverkeri og det hele. De stoppet jo sendingen midt i kakespisingen, haha! Jeg elsket kjolen til Kronprinsesse Mary!
  Favoritt disneyfilmene mine er Pocahontas og Oliver & gjengen <3

 3. Du har mye på plakaten i alle fall! Så kjempegøy ut! : )

 4. Anne-Birthe sier:

  Så gøy med bilder fra øvingene, ser ut som det blir bra! Gleder meg til å være publikum 🙂

 5. Sv: det er litt morsomt dette. IKEA er jo blå og gul pga Sverige sine farger. Så veldig rart at Bergen har den i rød og hvit 🙂

 6. Sv: jeg prøver å få dem inn i en liten butikk i Bergen, men foreløpig vet jeg ingenting. Jeg selger dem også over nett 🙂 http://www.bbverden.com Så hyggelig å høre at du liker dem 🙂 . De er helt utrolig god på foten. Alle som har kjøpt dem har kun kommer med veldig positive tilbakemeldinger 🙂

 7. Maria sier:

  Så søt hunden var med tiara 🙂 fikk med meg deler av bryllupet, men ikke alt. Enig i at hun var nydelig, men jeg synes hun var enda finere kvelden før i den rosa kjolen. Den likte jeg kjempegodt 🙂

 8. Elena sier:

  Ja det skal hun, jeg skal nok komme og se på dere. spiller du også gabriella?

 9. Miss Ellie sier:

  Så veldig gøy ut å være med på musikal 🙂

 10. Karoline sier:

  Åh Disney ! <3 Så prinsessebryllupet, gud så mange nydelige kjoler! Så fin hunden din var forresten <3

 11. tonje sier:

  sv: tusen masse takk for kommentar 🙂 ha en fortsatt strålende kveld 🙂

 12. Ida-Lovise sier:

  Jeg så ikke bryllupet..
  Liker de fleste Disney filmene (a) 🙂

 13. Veronica S sier:

  @Kari: ja sant;) hehe.

  @Jeanette: Fikk ikke sett hele pga øving, men fikk med meg en del, og ble sur på nrk eg og. Men brudevalsen kom på nyhetene da, og innledningen til den var så skjønn. Kaken så forresten kjempegod ut. Ja, Mary var fin. Jeg vet du liker Pocahontas du, Oliver og gjengen har jeg faktisk aldri sett hele.

  @Elisabeth Almighty: Ja jeg har det:P er veldig kjekt.

  @Anne-Birthe: Aww, ja sant. Liker bilder, kanskje du skal være med på øving en gang og være paparazzi? Gleder meg masse til å ha deg i salen.

  @Birgitte Bragstad: Ja sant;) hehe.
  Okay, de var veldig fine i allefall, har jeg mer igjen av skattepengene mine etter veldig nødvendige innkjøp, så tror jeg nok de skoene står veldig høyt på listen.

  @Maria: Takk, hun likte å ha den på. Den rosa/champagne kjolen var veldig nydelig den og.

  @Elena: Hehe, kjente henne igjen med en gang. Nei, jeg spiller Martha.

  @Miss Ellie: ja, veldig kjekt er det!

  @Karoline: SANT, Disney er fantastisk. Ja sant, skulle hatt en av dem. Takk<3 Hun er veldig fin.

  @Tonje: takker, ha en strålende kveld du og.

  @Ida-Lovise: du gikk glipp av masse fine kjoler:) Ja, Disney<3

 14. Sara sier:

  Jeg så bryllupet og jeg begynte å grine når Daniel talte 😛 Hahah.

 15. Veronica S sier:

  @Sara: han holdt en nydelig tale, man ser han er utrolig glad i henne.

Skriv et svar