aug 23

Blush…

Først av alt må jeg takke min kjære bestevenninne Anne-Birthe for det utrolig fine gjesteinnlegget. Jeg har faktisk ikke ord for hvor rørt jeg ble. Om jeg fortjener det vet jeg ikke, men tusen hjertelig takk Anne-Birthe.

Jeg har forsømt bloggen litt i det siste, men her har det egentlig gått veldig mye i jobb, øving på Aladdin og High School Musical. På fredag er det faktisk premiere på Aladdin og jeg merker at premierenervene har begynt å slå inn. Ikke hjelper det så mye at jeg sitter her med tett rennende nese og vond hals. Håper bare jeg kommer meg til fredag, for vil nødig danse mens snørret renner. Så er vel egentlig ikke så masse spennende som skjer rundt meg for tiden egentlig. Har vært på en fantastisk Myrna Braza konsert sammen med Anne-Birthe. Myrna er helt fantastisk live og jeg var kjempeglad for å få med meg konserten. Du kan lese om den HER.

Som sagt, fredag er det premiere på Aladdin, så frem til da er jeg faktisk ganske travel. Så dra blir det nok blogging etter premieren kan jeg tro. Og til dem som vil ønske meg lykke til, ikke gjør det. På Teaterspråket heter det Break a leg…

Så, hvordan var det å begynne på skolen igjen folkens?

Veronica S

10 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  Klart du fortjente hvert eneste ord i innlegget jeg skrev<3

  Gleder meg til å se deg i Aladdin! Break a leg 😉

 2. Jeanette sier:

  Break a leg 😀 Gleder meg til å se på lørdag!

 3. Myrna Braza sier:

  SV: Jaaa, veldig gøy og spennende, og Faith Circus er et utrolig kult og bra band, så er veldig stas!

  BREAK A LEG på fredag, men viktigst av alt: HA DET GØY! Så lenge det er gøy og du koser deg blir det alltid bra. Og du er FLINK! 🙂

 4. Tonje sier:

  Det må jo være lov innimellom 🙂 Jeg er tilbake i jobb etter ferie og synes vel egentlig at det var…helt greit 😉

 5. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: aww du altså. Hehe, thanks… grugleder meg til å ha kjente i salen:P

  @Jeanette: thanks, du gjør vel det din luring!

  @Myrna Braza: Cool;) Takk Myrna, it means the world to me.

  @Tonje: Hehe, ja.. greit å komme i rutiner igjen.

 6. Tonje sier:

  Har ikke startet på skole, litt deilig det og 🙂

  SV: Ja, trist når gode venninner plutselig er lenger enn en busstur eller gåtur unna. Tusen takk for koselig kommentar 🙂

 7. Så spennende med premiere 🙂 Håper på bilder <3

  SV: Så vondt å lese at du har blitt mobbet søta <3 Liker ikke det ;/ Håper i hvert fall at du har det bra den dag i dag <3

 8. Veronica S sier:

  @Tonje: greit å komme inn i rutinene igjen… Ja sant.. værsego’

  @Lillesmurf-Kari: Hehe, skal se om jeg får tatt noen bilder ja. Jeg har det veldig fint den dag i dag ja<3

 9. Sv: De er kjempegode også 😉

  Så gøy! break a leg da!

 10. SV: Tusen takk søte du 🙂 Hehehehe.. Sofaen kan du leie vettu ;P

Skriv et svar