aug 29

Premierehelgen overstått…

Fredag hadde vi premiere på Aladdin på Fyllingsdalen Nye Familieteater i Bergen. Torsdag ble det litt småhektisk pga sykdom blandt noen av skuespillerene. Han som egentlig skulle spille Ånden i lampen ble syk, så en annen måtte steppe inn, og da måtte hans rolle overtaes av en annen igjen, som igjen hadde en rolle en annen måtte ta over. Dette skjedde altså dagen før premieren, så ting ble litt mer annerledes enn ventet. Premiere fredagen kom og alt gikk egentlig greit. Bortsett fra at meg og Hanna var litt uheldig med en kuliss så dansen gikk ikke helt som den skulle, men vi klarte oss ganske bra synes jeg. Vel overstått premiere fikk vi pizza og koste oss sammen litt etterpå sammen med alle sammen.

Lørdagen kom det hele 13 stk for å se meg, jeg var veldig nervøs, enda mer nervøs enn jeg var før premieren og da var jeg skikkelig nervøs. Men det gikk veldig bra faktisk, enda bedre enn på Premieren. Mamma, min lillebror, to venninner av mamma, en venninne av meg fra Askøy og hennes herlige lille sønn, tre «kusiner» av meg og en kusine av dem igjen, Anne-Birthe og moren hennes var dem som satt i salen og heiet på meg, og Marina som er en felles venninne av meg og en del andre som spiller i Aladdin og High School Musical. De storkoste seg, og det er ikke verst! Etter Aladdin var jeg på High School Musical øving, det gikk mer eller mindre bra i og med at jeg har vært syk i uken og er fortsatt ikke noe spesielt bra sånn når det gjelder slim osv i halsen og i brystet… så fikk jeg hosteanfall midt i en sang osv. Anne-Birthe var med meg, sånn at hun fikk feelingen av High School Musical siden hun ikke får sett det. Det gav i allefall henne HSM sanger på hjernen. Etter HSM øving dro vi hjem til meg og så komi-prisen. Ble kjempeglad da Marit Voldsæter, Vidar Magnussen og Raske Menn stakk av med pris, da stor jubelen i taket. Etter komi-prisen så vi 60-års jubileet til Momarkedet. Det var kjempebra, norske artister som gjenskapte noen av de største musikalske øyeblikkene på Momarkedet. Maria Haukaas Mittet (tidligere Maria Haukaas Storeng), Venke Knutson, Heine Totland, Alexander With, Unni Wilhemsen, D’Sound osv. Bra show i allefall og inntektene gikk til Røde Kors.

Så dere Komi-Prisen og Momarkedet? Hva synes dere?

I dag var det siste forestilling for denne helgen, det gikk like strålende i dag, kanskje bedre også. Synes alle er kjempeflinke. Og på den tiden vi har øvd og den tiden nå når vi spiller har alle fått et godt sammhold, små som store. Nå er det seks forestillinger igjen, så er det en liten pause før forestillingen skal opp igjen på FORUM SCENE i November, etter High School Musical.

Åndens to Hjelpere...

Hanna & Meg

Danse-Eirin & Anne-Jasmine

Stine-Leska, Åndens hjelper-Meg & Anne-Jasmine

Stine steppet inn som Leska dagen før premieren, det står det stor respekt av. Hun er helt genial i rollen. Anne gjør en helt nydelig Jasmine også!

Har du noen gang spilt teater?

Veronica S

13 kommentarer

 1. Så spennende å lese om 🙂 Skjønner godt det er hektisk når en blir syk dagen før, men bra dere fikset det og at alt gikk bra <3

 2. Helene sier:

  Sv; Hehe, hun er herlig også 😉
  Jeg har faktisk aldri spilt teater. Men hadde vært artig og prøve det engang 😉

 3. sv; Takk for bloggen din 🙂
  Kan hende det blir vudereing av noen av alle bloggene som jeg har fått inn..Så er bare og følgen med.

  Håper du får en fin kveld videre 🙂

 4. Sv; Takk 🙂 Bra du har funnet noe som gjør deg sikrere på kroppen din, selv driver jeg med magedans og det bidro også til at jeg ble sikrere på min egen kropp 🙂

 5. karoline sier:

  Tusen takk for hjelpen! 🙂

 6. Veronica S sier:

  @Kari: hehe, ja ting ordna seg til slutt;) Kjekt du likte å lese.

  @Helene: Hmm;) Teater er kjempegøy!Alle bør prøve.

  @Martine Kristine: Åh, spennende;) Takk du og.

  @Melissa Marie: Så bra, magedans høres kjekt ut da!

  @Karoline: Værsego’

 7. Sv: Ja, det var det den gjorde med meg også, den festa seg helt til hjernen 🙂
  Hver gang jeg hører på den, så må jeg bare synge med 😛 hehe…

 8. SV: Det er så kos å ha hunden i sofaen 🙂 Love it 😀

  Hva skjedde i går på Greys sier bare jeg. Izzi får sparken og forlater Karev. Me dont like!

 9. Tonje sier:

  Kanskje jeg må ta meg en tur 🙂

 10. Adelen sier:

  SV: Ja, sommeren er best! Elsker varmen jeg også. Takk! Ja, de er kjempefine begge to 😀

  Stilige bilder forresten!

 11. Sv: Tusen takk. Herlig med ny ipod 😀
  Kan tenke meg det er artig å være med i teater !

 12. Karoline sier:

  Håper formen snart blir bedre snuppa! Looking good hvertfall!

 13. Veronica S sier:

  @Irene Sandmoen: Hehe;)

  @Kari: Jeg aner ikke, men da er mine to favoritter ute av serien.. kjedelig.

  @Tonje: Ja;)

  @Adelen: Ja, sommeren er best. Takker og neier.

  @Marthe Kristin: Ja sant, iPod er et must. Det er kjempeartig.

  @Karoline: Takk vennen;) du er skjønn!

Skriv et svar