sep 06

24… not so different…

Siden sist jeg blogget har jeg blitt et år eldre. Jeg hadde bursdag i går og fyllte 24 år. Da jeg våknet i dag morres så var det ikke så forskjell fra å være 23. Bursdagen ble egentlig feiret litt på lørdag, først var jeg å hadde forestilling med resten av Aladdin gjengen så var det High School  Musical øving. Etter den så reiste jeg til byen og møtte Anne-Birthe. Vi tok oss en tur på Peppes Pizza og spiste og etter det så vi «Knight and Day» på kino, den filmen var veldig bra. Litt trist at det var siste henge-venninne-kveld på Anne-Birthe på en stund, for hun reiser tilbake til Irland den 7 September, altså i morgen! Fikk en kjempesøt gave av Anne-Birthe. Vi har jo hatt dilla på cupcakes baking i hele sommer, så jeg fikk hjemmesydd forkle og en bok med 500 muffins oppskrifter! Jeg ble så glad, Anne-Birthe kommer alltid med sånne gode kreative gaver! Gleder meg masse til å slå meg løs på kjøkkenet med nytt forkle og 500 oppskrifter å prøve seg gjennom.

I går var det bursdagen min, da spilte jeg også forestilling. Etter forestillingen i applausen så sang alle som er med i Aladdin for meg + publikum, var egentlig ganske flaut for jeg er ikke sånn veldig glad i sånn oppmerksomhet, men var litt koselig og. Da jeg var ferdig på teateret så ble det buss hjem, der spiste jeg pizza (ja, to dager på rad) med mamma og min bror og vi så «The Last Song». Likte veldig godt den filmen, hadde sikkert vært bedre med en annen i hovedrollen enn Miley Cyrus, men filmen var bra den. Litt artig at hun het Veronica i filmen da.
Tinka kom også på søndag, så nå har jeg to hunder i hus. Er litt kjekt da, man føler seg litt trygg. Litt deilig å tenke på at jeg er fri fra jobben en uke da, så blir en del turer denne uken… og prøve å våkne tidlig selv om det er litt ferie.

I dag har jeg vært en lang fjelltur med mamma og hundene, kjempekoselig. Det er jo sol i Bergen for tiden, så livet er bare fantastisk. Etter turen tok jeg meg en tur bort på Lagunen for å si skikkelig hade til Anne-Birthe (noe som er veldig trist) også kjøpte jeg meg noen nye basic topper og et par nye pumps. SÅ kjøpte jeg GREASE på dvd, elsker den filmen og sett den tusen ganger sikkert, men nå var det virkelig på tide å ha den selv på DVD i stedenfor å låne den av andre hele tiden.

Så folkens, hva har dere bedrevet tiden med? Når har dere bursdag?

Veronica S

9 kommentarer

 1. Gratulerer så mye med gårdsdagen <3

 2. Helene sier:

  jeg får vel si gratulerer med 24årsdagen som var i går da 🙂 🙂
  akkurat nå bedriver jeg tiden med å skrive skoleoppgave.. som i grunn er ganske kjedelig! 😛 hehe.. bursdagen min er 18 februar, så er en stund til 🙂

 3. Helene sier:

  Sv; Ja, det er helt forferdelig hvordan straffene i dette landet er. De er rett og slett alt for milde. Er ikke rart folk gjør mange gale ting, når all straffen de får er et opphold i et herlig fengsel. Nei og Nei, jeg blir overgitt.

  Jeg bedriver egentlig bare dagene med skole,hest og venner. Må jo prøve og nyte de siste «sommerdagene» før vinteren kommer.
  Gratulerer så masse med dagen igår da 🙂

 4. Myrna Braza sier:

  SV: Ahhh, du er alltid like herlig, Veronica! Helt enig med det du skriver om tekstene! Jeg merker selv at jeg lytter ekstra på tekstene til andre låtskrivere, og legger stor vekt på at mine egne skal ha en mening, og som regel med et positivt budskap 🙂 Det går selvfølgelig fint an å høre på en «meningsløs» låt som har en fengende melodi som man bare må bevege seg til, men da pleier jeg som regel å gå lei etter en liten stund. Jeg mener at en GOD låt er en låt man kan høre på igjen og igjen, og som er «tidløs» 🙂 Jeg bryr meg ellers veldig lite om musikk-«mote» 🙂 Det betyr så utrolig mye for meg at musikken min & tekstene mine treffer andre, og at den betyr noe for deg!! TUSEN TAKK!!! <3

 5. Jeanette sier:

  Høres ut som du hadde en kjempe fin bursdagsfeiring! 😀 Gratulerer så mye med overstått! I det siste har jeg så godt som bare holdt på med skolearbeid og da spesielt akademisk skriving. Kjedelig! Men nødvendig.. 😛

 6. Charlotte K. sier:

  Sv: Gøy du likte det! Tusen takk 🙂

 7. Anne-Birthe sier:

  Var kjempekoselig på lørdagen! Og det var veldig kjekt at du kom ned på lagunen i dag, kommer til å savne deg masse!

 8. kjistinpus sier:

  Jo, skrev det jeg husket. Men jeg er redd jeg husket feil, så jeg tør ikke anmelde i tilfelle det er feil!

 9. Sv; Står klart og tydelig fra i teksten om at hunden min er en Norsk Alpinsk Dachs-Bracke 🙂

Skriv et svar