aug 05

Forbanna mennesker!

Noen ganger så klikker det vinkel for meg, og da spesielt når jeg ser Sirkus plakater på stolper og disse gratis sirkusbilletter som noen ganger kommer med avisene eller arbeidsplasser får tilsendt. Jeg har gjemt unna en hel haug med slike gratis billetter til sirkus når dem har lagt fremme slik at personal kan forsyne seg. Ikke minst irriterer det meg når kjendisene ofte står og gliser i Se og Hør etter de har tatt med seg barn, barnebarn eller andre barn av slekt eller bekjentskap på sirkus og sier hvor spektakulært det har vært. Er de egentlig klar over hvilken lidelse alle disse dyrene gjennomgår hver dag for å underholde sirkustilskuere? Mange dyr blir pisket, de får på seg salt eller andre ting som blir lagt å sårene dems når de øver på nye kunster for at de skal gjøre det mest mulit spektakulært for dem kom kommer og ser på.

Det er masse dyremishandling som foregår på sirkus, det hjelper ikke si at du er glad i dyr også er du publikum på sirkus. Jeg har vært på sirkus da jeg var liten, men etterhvert som jeg ble eldre så har jeg virkelig tatt til vett. Mine fremtidige barn kommer i allefallfall aldri til å oppleve det å gå på sirkus, med mindre det er sirkus UTEN dyr.

Tenk dere om folkens før dere betaler inngangsbilletten på sirkus, da støtter dere med de pengene dyremishandling. Bare se filmen som er hentet fra www.sirkus.info

Tvunget til å underholde from NOAH – for dyrs rettigheter on Vimeo.

Hva synes dere om sirkus? Er dere med på å boikotte sirkus?

Jeg håper i allefall at neste gang dere ser reklame for sirkus, så river dere den ned og kaster den i søpla der den hører hjemme, med mindre det er sirkus UTEN dyr.

Veronica S

11 kommentarer

 1. Louise sier:

  SV: du tuller! Lakktights OG turban?? IIhh..!

  Forresten så er jeg enigst.no med deg angående dette sirkushelvetet, jeg tar konsekvent disse gratisbillettene og river dem istykker når vi får de på jobben. Nå er det pokkermeg sirkus Merano i byen her, jeg blir kvælm av å se alle de tullingene som går og lar seg underholde av dette. Få det vekk!

 2. Sv: Ja, jeg syns den A1 sangen er helt nydelig jeg 🙂
  Totalt hekta på sangen 🙂

 3. Jeanette sier:

  Jeg er enig med deg!

 4. Caroline sier:

  Jeg HATER sikrus. Har aldri likt det. Og kommer aldri til å dra på sirkus igjen, ikke frivillig i alle fall!

 5. kari sier:

  Ja jeg får så vondt av dyrene på sirkus. Jeg har selv ikke vært der på en haug av år.. Jeg klarer rett og slett ikke. Får helt vondt i magen av å se på dyrene :/ HUff.

 6. Hilde sier:

  off så utrolig vondt:(
  har aldri sett på sirkus som det, skal aldri gå på sirkus mer!
  stakkas dyr!

  bra du tar opp dette temaet.
  har publisert inlegget ditt på facebook, sånn at flere kan lese det å se hvor galskap dette er

 7. Anne-Birthe sier:

  Har ikke vært på sirkus siden jeg var liten og ikke visste bedre. Er veldig for sirkus uten dyr.

 8. SV: Ja When a man loves a woman er helt klart en av mine favoritter <3 Den er så trist, men allikevel så fin <3

 9. Hmm, jeg tror nok norske sirkusdyr har det mye bedre enn mange andre. Jeg blir ikke med på sirkusboikott i Norge. Men jeg kommer nok ikke til å besøke et øst-europeisk sirkus med det første, for å si det på den måten. Det er utrolig mange mennesker som elsker dyrene sine og elsker å øve med dem, så jeg synes det er helt greit at de skal ha et sted å vise seg fram på.

 10. SV: Jeg blir til i morgen utpå dagen bare. I dag skal vi en tur til byen i regnet og en tur til kusina mi. Drar snart til byen nå! Du skal ikke til byen idag da?

 11. Veronica S sier:

  @Louise: Jepp.. lakktights og turban… skikkelig stygt. BRA innstilling til sirkus!

  @Irene Sandmoen: Ja, den er virkelig fin den sangen.

  @Jeanette: good;)

  @Caroline: Bra innstilling!

  @Kari: jeg også får vondt av dem, stakkars.

  @Hilde: Bra.. ehm.. takk for at du fjernet fra facebook, men er noen mennesker der jeg ikke vil skal lese bloggen min.

  @Anne-Birthe: Ja, sirkus uten dyr er best!

  @Lillesmurf-Kari: Ja, helt enig.

  @ELISABETH ALMIGHTY: Nei, det tror faktisk ikke jeg, for er en del norske sirkus som ikke har reint mel i posen, blandt annet fordi de fleste som jobber ved norske sirkus er øst-europeere… og nordmenn er ikke helt god de heller.

  @Lillesmurf-Kari: Dessverre, men håper du koste deg.

Skriv et svar