aug 01

Fyllingen + Forum = Moro…

For det første så virker det som den nye medisinen kan ha en god virking, men er ikke helt sikker på om det er den enda. MEN, jeg har ikke følt meg så trøtt som jeg ellers gjør i det siste, og jeg har hatt litt mindre vondt i håndledd. Kanskje jeg ikke skal snakke for høyt, men akkuratt nå passer det meg utmerket om ting kan begynne å funke. Håper virkelig det er medisinen.
Onsdag 28.07.2010 var jeg på High School Musical øving. Da jeg kom var de i sving med noen Sharpay scener, så satt og så på før vi gikk opp for å synge. Vi gikk igjennom de fleste sangene, spesielt andre stemme og koring, noe som virkelig skal sitte til premieren 2 Oktober. Vi var to Marthaer på øving, tre Sharpayer, en Jackie Scott og en Gabriella.

Jeg sliter enda litt med sangen, men sånn sett har soloen min og de setningene jeg har innimellom i sang begynt å klistre seg litt da.

Yes, verdens beste bilde av meg. Marina-Sharpay sjekker bussruten.

Vi var ganske hyper alle sammen på øving på onsdag. Man blir ganske glad av å øve med denne gjengen.

Marina-Sharpay, Malin-Gabriella & Anne-Sharpay

I dag har jeg vært på Aladdin øving, vi har gått igjennom dans og en torgscene. Aladdin blir også bra, var ganske stolt over at vi faktisk husket ene dansen. Neste gang er det enda mer terping på dans i en del timer.

Dette har vært min siste ferieuke, og det har regent hele uken. Vi har også nå tre hunder i hus, passer to stykker, må helt ærlig innrømme at det er ganske slit å ha tre hunder. Har mer enn nok med min egen hund, så i kveld skal de to vi passer hjem. Litt deilig med tanke på at jeg begynner på jobb igjen i morgen. Så folkens, nå er virkelig min ferie over, tre uker med dårlig forderling på sommervær og drittvær, mest av sistnevnte.

Flere av dere som er ferdig med ferien?

Veronica S

5 kommentarer

 1. Anne-Birthe sier:

  Ser kjekt ut! Krysser fingrene for det er medisinen som virker godt 🙂

 2. kari sier:

  Jeg krysser fingrene for at det betyr at medisinen funker søta <3

 3. Har heldigvis to uker igjen med ferie! 🙂

 4. Myrna Braza sier:

  Hei søte 🙂 Håper virkelig at medisinen funker!! Noe så kjekt!! 🙂
  Er så synd og kjipt med drittværet…men håper ferien din har vært bra fordét!
  God klem

 5. Maria Sollie sier:

  Så utrolig morsomt!!! Skulle gjerne ha sett det! 🙂 Jeg er forøvrig ferdig med ferien ja.

Skriv et svar