nov 27

I was blind oh…

Jeg skjønner ikke hva dem som stemmer på deltagere i X-Factor tenker med jeg egentlig. Atter en gang står Lise i duell, en som virkelig kan synge, en som skiller seg ut og har særpreg, personlighet, melodi og dybde i stemmen. En som lever seg inn i låtene og leverer det hun skal.
Det var rett at Tommy stod i duell i dag, men det skulle vært Chand og Tommy i kveld. Grunnen til at Tommy er at sangen han sang i dag av Oasis, versjonen av den ble langtekkelig og kjedelig, men så slo han til med Espen Lind sang i duellen og sang helt fantastisk! Chand, helt SERIØST MAN SMILER IKKE NÅR MAN SYNGER DEN SANGEN. Skjønner du ikke hva teksten handler om? Det er ikke en sang man står med et glis og synger, helt seriøst. Chand er sikkert en snill og grei fyr, men jeg er lei trønderrock, og synes ikke han takler de andre sjangrene så godt, dermed har han ikke X-factor. Og det finnes så mange trønder-rockere. Og jeg sier IKKE at han ikke kan synge, for det kan han, men synes ikke det er rettferdig at Lise stod der i dag, og jeg synes ikke det er rettferdig at Tommy gikk ut og at Chand i det hele tatt var i duell.

Neste gang ryker Chand..håper jeg. Ryker Shackles eller Lise, da gidder jeg ikke se på mer! Så er det sagt! Og til slutt, jeg skal ikke ha på meg at jeg hetser noen som helst her, jeg sier min mening, at det er talentfulle folk i X-factor, ja, men det er ikke alt som slår an.

En sang jeg har hørt kjempemasse på i dag er A1 sin «Caught In The Middle «. Sangen er så utrolig fin og jeg liker teksten i sangen. Og jeg liker i det hele A1. Tina skal da gifte seg med Ben og bli fru Adams, men jeg klarer ikke velge om jeg vil bli Fru Read eller Ingebrigtsen egentlig, for liker både Christian og Mark. Men sånn setter Mark mann med stor M, og Christian er en sjarmerens mann med fin stemme.. hahaha.

Hva synes dere om X-factor resultatet i dag? for dere som følger med da.

Veronica S

Veronica S

15 kommentarer

 1. Lene sier:

  SV: Takk for tipset, det var skikkelig masse fint der! Utrolig mange fine kjoler også, men desverre ganske dyrt, de fleste kjolene kostet over 5000 kr.

 2. Veronica S sier:

  @Lene: Øredobbene ekke så dyre da, 200kr paret for de fleste, og de er råfine. Kjolene er jeg enig i, de er svindyr, men jeg tenkte øredobbene jeg da. hehe. Lager øredobber jeg også faktisk http://www.veronicadesign.epla.no

 3. Kristine Aga sier:

  kjenner du jeanette!?=D
  Du burde virkelig skaffe deg en kosedress:D

 4. Veronica S sier:

  @Kristine Aga: jeg er i familie med Jeanette;) hehe..les litt lengre under på bloggen min, så ser du bursdagshilsen til henne;) Ja, jeg tro rjeg skal ha meg en sånn:P

 5. sv: Ja, man blir litt dårlig av den, men man blir mer dårlig om man får svineinfluensaen. 😉

 6. Jeanette sier:

  Jeg ville også at chand skulle ryke ut. ble tvunget til å se nesten hele programmet i går, og han var dååårlig!!

 7. kari sier:

  SV: Tusen takk søte du <3

 8. x-factor er gøy, men jeg rekker aldri å følge med på det!! =(

 9. Karoline sier:

  Åh, elsker Caught In The Middle sangen! Nå skal jeg trøste meg med den jeg og..
  Helt tragisk at Tommy gikk ut. Han var best. Rett og slett!

 10. I r l i n sier:

  Følger ikke så mye med på det, men er bra underholdning! 🙂 heier på jentegjengen 😀

  sv; tusen hjertelig takk for kommentar snille du! 😀 Så go du er 🙂 Håper du koser deg så mye i kan i kveld og får en strålende helg generellt! 😀 Take care verdifulle! 😀

 11. SV; Ja, kjempefine:) smart, da blir han sikkert glad:)

 12. Karoline sier:

  SV; Hehe, va ikkje så gale faktisk! Eg går vanlig allmenn i Førde, men har biologi som eit valgfag då… 😉
  Tusen takk, været har no vore heilt greitt!

 13. Isabell sier:

  Sv: haha det hadde ikke vert så gale, ønsker meg biletter til TOkio Hotel også, men det får eg uansett 😀 😀

 14. Det er Lise som er den beste 😉

 15. Veronica S sier:

  @Frida Kathrin: Lise er kjempeflink. Derfor fortjente hun ikke stå der hun stod på fredag.

Skriv et svar