nov 28

Take you home..

vakke helt dagen å ta bilde da, ser ikke ut fordi jeg er syk og da har man lov til å se slik ut på håret:P rotet bak i en topp:P

vakke helt dagen å ta bilde da, ser ikke ut fordi jeg er våt i håret og da har man lov til å se slik ut på håret:P rotet bak i en topp:P

I dag var jeg med min bror på kjøpesenteret for å kjøpe skjorte og frakk til julebordet han er på i kveld. Gikk også innom en Princess butikk og gikk til anskaffelse av denne røde nesen. De 25 kronene som nesen kostet går jo rett til Redd Barna som er en god sak. Den søte esken nesen kom i var jo verdt 25 kroner i seg selv. Den røde nesen var morsom også, kan bli moro å ta frem i Barnehagen.
Noen som skal se Rødenese-sendingen på TV3 i morgen? Jeg skal i hvertfall, for A1 er jo med, og det er verdt det. Sangen deres Take You Home er kjempefin og har hatt dilla på den en stund nå.

Nå har jeg nettopp sett Oslo Horse Show sendingen fra Telenor Arena, jeg fikk jo ikke dratt på Oslo Horse Show i år heller da det var, så hjelper litt på at de sender noen høydepunkter på TV 2 i senere tid. Og dem kan si hva dem vil, men jeg har alltid hatt sansen for Prinsesse Märtha Louise, både som sprangrytter og som person. Synes hun er en flink programleder, slik som i programmet i kveld. Hun og Tony Andrè Hansen er mine to store forbilder innen hestesporten. Angrer som bare det at jeg i min tid gav opp sprangridingen. Jeg var faktisk flink i spranriding den gang jeg gikk på rideskolen. Ridelæreren min synes jeg burde satse videre fordi jeg hadde roen og interressen, eneste som dessverre kræsja med det, var en far som ikke gadd å kjøre meg til riding lengre fordi veien til ridingen kunne ødelegge bilen, siden veien var så dårlig. Ikke minst ville han ikke bruke mer penger på ridetimer, som heller kunne gått til fotball utstyr. For fotball var tingen, mens hest var ikke noe å satse på. Man ser jo hva jeg fortsatt holder på med, ja, hest. Men sprangriding har jeg ikke hatt anledning til å fortsette med dessverre.

Greit, jeg hadde nok aldri nådd Grand Prix klassene med 1,60 hindre, men hadde nok fint klart meg i klassene med lavere hindre ja, kanskje dem på 1 meter og 10 cm. Men hadde vært seriøst kult å ridd slik som dette:

Selv om min helt Tony Andrè Hansen river her på siste hinder, så er han helt fantastisk, og hesten Camiro er jo fantastisk vakker.

Om du rir, rir du sprang eller rir du dressur? eller som meg, hobby-tur-rytter?

Hva har dere andre ikke hesteinterreserte bloggere gjort denne lørdagen?

Veronica S

Veronica S

18 kommentarer

 1. Kari sier:

  SV: Ja 😉 hehehe. sant det 😀
  Jeg gleder meg til jul!

 2. marianne sier:

  SV: Takk =D
  Finns flere Cathrine, men ja har en søster som heter det!

 3. marianne sier:

  SV: Ja, det stemmer 🙂

 4. marianne sier:

  SV: Aha, Husker deg ja, kjente deg bare ikke igjenn på bilden med en gang, mer ser det nå når eg har sett litt bedre =D

 5. Theri sier:

  Hihi… Tøft med rød nese. 😀 Igår var jeg på jobb, og etter det bare slappa vi av med mat og tv. Idag har vi sett film hele dagen, og jeg har akkurat spist en sen middag. Sløv søndag ihvertfall… Hihi…

 6. Veronica S sier:

  @Kari: jeg ooog;)

  @Marianne: hehe, Cathrine E. Hehe, skjønte det gikk opp et lys for deg etterhvert ja;)

  @Theri: Hehe, takk! Hatt en slags sløv søndag her og;) er lov;) Blir nok stress i desember, så man får bare slappe av når man har kjangsen til det.

 7. Elisabeth sier:

  SV takk, den var kjempebra ! : )

 8. I r l i n sier:

  så søt du ble med rød nese! 😀
  ha en kjempeflott første søndag i advent! 😀

 9. Veronica S sier:

  @Elisabeth: gleder meg enda mer til å se den.

  @Irlin: takk snille du;) du også må ha en kjempeflott søndag i advent.

 10. Karoline sier:

  Redd for hester jeg.. Hihi! ELSK på A1<3

 11. sv: takk 😀 Ja, det er det!

  Skulle ønske jeg kunne ri!

 12. Omana sier:

  Jeg rei(ridde?) når jeg var liten, men slutta for jeg hadde ikke tid, skulle liksom konsenterer meg på skolen haha, som om det skjedde! Fikk ikke med meg den nese-greia på tv, men teit de ødela for robinson!

 13. Kari sier:

  SV: Tuuusen takk 🙂 God du er!
  Håper du får en kjempe fin mandag <3

 14. I r l i n sier:

  sv; tuusen takk for kommentar på innlegget i går søte du! 😀 Håper du får en flott dag – i morgen er det jo første desember og greier! 😀 Kos deg masse før kalendertiden starter ;D ta vare på deg selv så lenge verdifulle! 😀

 15. Veronica S sier:

  @Karoline: det må du ikke være, de er jo snille:=) jepp, ælsk på A1;)

  @Maia kristine: hehe;) du får begynne å lære deg da;)

  @Omana: hehe, jeg også skulle konse på skolen, så gjorde lekser i stallen:P hehe, ser ikke robinson;)

  @Kari: værsego søta. Håper du har hatt en super mandag;)

  @Irlin: værsego snille deg;) Håper du og får en flott desember altså;) med kalender osv;) KLEM

 16. Iselin sier:

  Hvordan går det med deg fortiden?
  Prinsesse Märtha Louise virker som er kjempe koselig person, jeg kjønner ikke hvorfor media rakker så mye ned på henne og ting hun driver med. Samme med Mette-Marit.. Det spiller jo ingen rolle hva slags fortid hun har hatt, så lenge hun er selg selv og er en bedre person i dag.
  Ha en fin fin kveld Vero 🙂

 17. Veronica S sier:

  @Elisabeth: 😉

  @Iselin: det går greit her, litt vondt i ledd og sånn, men skal ikke klage så masse. Ja, Märtha Loise virker så liketil og snill og koselig;) Mette-Marit hakke jeg helt sansen for, men er sikkert snill og grei hun også.
  Du og må ha en fin kveld skjønne deg.

Skriv et svar