feb 15

Kinderegg søndag..

Bilde fra: www.weheartit.com

Skulle egentlig vært til sengs nå, men siden jeg absolutt ikke får sove så blogger jeg i stedet.

Uken som har gått var jeg kun på jobb mandag til onsdag, fordi jeg ble smittet av omgangssyken og spydde torsdagen. Veldig festlig, er det noe jeg virkelig synes er ekkelt så er det faktisk oppkast. Følte meg bedre utover torsdagskvelden, men siden omganssyken er smittsom, så ble jeg som de andre som har hatt det samme å ikke komme på jobb på 48 timer. Veldig trist egentlig, for jeg er veldig glad i jobben min. Fredag slappet jeg egentlig bare av, var noen turer ute med hunden, men ellers en rolig dag.

Lørdag: Tid for bursdagsselskap til en venninne jeg ble kjent med på Videregående. Det var en skikkelig prinsessebursdag med papp tallerkner med Disney prinsessene på og plastkopper med lokk på, i samme design. Vi var 6 jenter som kjenner hverandre fra enten ten-sing, barndommen og VGS. Så var det da to gutter, han ene har jeg gått i klasse med på ungdomsskolen og han andre kjæresten til barndomsvenninnen min. Disse to parene med sine søte små jente-bebiser, mens 4 andre jenter uten noen bebiser. Var utrolig koselig og de hadde laget kaker og pizza. Etter bursdagen hadde jeg avtale med en jobb-venninne om å være med ut på byen, siden en annen kollega av oss skulle snurre plater på et utested. Jeg hadde det kjempemoro. Hun jeg var ute med (henne og kjæresten) er et relativt nytt jobb-bekjentskap siden hun er inne som vikar så jeg hadde aldri vært på byen med henne før. Kan med hånden på hjertet si at de blir nok flere ut-på-byen-besøk med denne jenten, hun er rå! Vi er like crazy begge to og kan fint gjøre byen utrygg sammen. Synes egentlig litt synd i han stakkars kjæresten hennes som holdt styr på oss. Det var i allefall en herlig tur, danset mye og var ikke i seng før 04:30.

Søndag: Kinderegg søndagen;) Jeg som var så himla tidlig i seng stod opp 11:15 da min bror snakket til meg og sa han skulle ut og lufte hunden. Jeg svarte og sa jeg tenkte å sove til klokken 12:00, så han bare svarte oki mens han gikk ut. Plutselig, da klokken ble 11:45 tenkte jeg: det er søndag i dag, det var noe jeg skulle i dag… og det ble tent et lys over Vero sitt hode: SKØYTER MED JANNICKE! og henne skulle jeg egentlig møte 12:30. Jeg ringte Jannicke med en gang, for det hadde vært krise om jeg gikk glipp av det. Det har jo søren meg gått 4 år i mellom vi har møttes, så jeg fikk så dårlig samvittighet. Da hun svarte på telefonen sa jeg bare: det gjør ingenting om du blir forsinka i dag altså, og hun var litt lettet, for hun hadde tenkt å skrive meg en melding og spørre om det gjorde noe at klokken kanskje ble 13:00 eller 13:30 før vi kunne treffes. Så 13:45 traff jeg henne igjen. Så herlig å henge med henne igjen etter 4 år, det er virkelig lang tid. Takk Gud for at facebook sier jeg, for ellers hadde vi sikkert kun hatt kontakt noen ganger i mnd på sms. Vi stod på skøyter og koste oss, og man skulle tro det ikke hadde gått 4 år siden sist. Jannicke er bare helt fantastisk;) Og nå skal det ikke gå 4 år til neste gang vi treffes.

Etter skøyter kom jeg hjem til nyvasket hus, det gjorde min bror mens jeg var på skøyter. Mamma har vært hos en venninne hele helgen og kom igjen i fire tiden. Likevel hadde hun klart å snike en liten Valentines gave i nattbord skuffene til meg og min bror, en søt pose med masse sjokoladehjerter. Er ikke hun bare skjønn? Hun fikk et Chanel smykke av meg og min bror i morsdagsgave;) Vi synes selv vi var rimelig kreativ med gaven i år ja. Vi har spist boller og kost oss med resten av sesong 3 av The O.C, ja jeg er hektet og nå kan jeg ikke vente på sesong 4 er kjøpt på dvd.

Denne uken har jeg noe å se frem til. Jeg begynner nemlig på teaterskole Mandag og jeg gleder meg som en unge. Skal blogge om hvordan det går, jeg skal ALENE så innerst inne håper jeg at jeg treffer på noen kjentfolk som fikk et innfall og meldte seg på det samme. Jeg elsker teater, så sånn sett gjør det ikke meg noe å begynne på slikt alene, er jo alltid moro å utvide horisonten litt og bli kjent med nye mennesker. Onsdag skal jeg, mamma og min bror på Marit Voldsæter sitt nye show: DRIT I Å DANSE. Den damen er og blir talentfull og jeg lo så jeg grein av forige show hun hadde. Gjett om jeg har forhåpninger til dette.

Fler som skal på Marit Voldsæter showet i Bergen?

Nei, tror jeg skal smelle på «Make My Day» av Maria Haukaas Storeng nå på iPoden og lukke øynene. Ingenting er bedre å sovne til en en klokkeklar vakker stemme fra mitt store forbilde.

Hvilken musikk får dere til å slappe av? Og forresten, fler som fikk Valentins presang?

Veronica S

10 kommentarer

 1. hanne sier:

  Sv: huff, den er kjip! 😀

 2. kari sier:

  SV: Akedag er moro ja 🙂 hehehehe. Høres gøy ut 🙂

 3. marie Sundt sier:

  SV: Ja syntes også det var litt drøyt.

 4. Marianned sier:

  Det høres ut som du har fått kost deg masse!!
  Det er så koselig å treffe gamle venner igjen, og så er det som om man ikke har vært fra hverandre i det hele tatt, selv om det har gått evigheter 🙂

 5. marianne sier:

  SV: Ja det var eg =D Lurte veldig på om det var du som var der, men var usikker ellers hadde eg sakt hei =P

 6. Jeanette sier:

  Du har jo skrevet masse i det siste du! Jeg har ikke fått opp noe på bloglovin!!

  Koselig uke du hadde da! 🙂 Håper det gikk fint på teaterskolen! 😀

 7. kari sier:

  SV: Takk søte deg <3 Hvordan har du hatt det idag da?

 8. Veronica S sier:

  @hanne: ja..haha

  @kari: ja, akedag er moro;) kjempeartig.

  @marie Sundt: hehe, bra:)

  @Marianned: ja, kjempemasse. Ja, det er så koselig, spesielt Jannicke, så sinnsykt lenge siden jeg hadde sett henne. Enig;)

  @marianne: hehe, jeg og var usikker, så turte ikke si hei. Men skal si hei neste gang;) showet var dritbra, eller hva synes du?

  @Jeanette: hei snuppa:) men du må legge meg på nytt til bloglovi’n siden det er ny bloggadresse. Da får du opp;)

  @kari: joda, hadde det helt fint, hangler litt med helsen for tiden, men ellers bra;)

 9. Anne-Birthe sier:

  Så moro med prinsessebursdag da! Tenker det var lenge siden sist, hehe. Og Make My Day er en perfekt sang å høre på rett før man skal sove, da roer man helt ned og bare nyter.

 10. Veronica S sier:

  @Anne-Birthe: ja, kjempemoro. Jeg hadde faktisk aldri prinsessebursdag, jeg var hestefan, playmofan og kaptein sabeltann fan, så lite prinsesse:P Make My Day er en fantastisk sang, sunget av en helt nydelig person. Ja, man MÅ nyte den.

Skriv et svar